Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: belföldi turizmus

64 cikk 1/7 oldal

Több ázsiai, kevesebb európai vendég

Csökkent az európai utazók és az általuk külföldön eltöltött vendégéjszakák száma az első negyedévben, márciusban Magyarországon is kevesebb időt töltöttek a tavalyi időszakhoz képest.

Kerüljük a terror sújtotta országokat

Minden második magyar itthon nyaral idén, a külföldi utazást tervezőknek pedig az a legfontosabb szempont, hogy a felkeresni kívánt országban ne legyen terrorfenyegetettség.

Belföldön vakációznak a románok

A helyi hatóságok és a magánszféra képviselői közösen dönthetik el, milyen helyeket kell elsősorban népszerűsíteni, s hogyan használják fel az ebből a célból kivetett különilletékeket.

Díjat kapott a magyar utazási kampány

A kormány a belföldi turizmust a Kisfaludy-program révén, több száz milliárd forintos szálláshely-fejlesztés révén is támogatja.

A fővárosban tartanák a fapadosokat

Nem támogatják a turizmus szereplői a fapados repülők kitelepítését a fővárosból, mert úgy látják, taktikailag elhibázott lépés lenne a rekordforgalmat bonyolító stratégiai iparág jövője szempontjából.
64 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.