Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: bulgária

289 cikk 1/29 oldal

Öngyilkosság döntetlenre játszani

Visszavágót vív ma a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezője első körében, és 2-1-es előnnyel várja Razgradban a Ludogorec elleni találkozót.

Amerikai vadászgépeket vásárol Szófia

Az ország a 2004-es NATO-csatlakozása óta halogatta a bolgár légierő modernizációját, a régi, elavult szovjet haditechnikának a NATO-kompatibilis harci repülőgépekre történő cseréjét.

Szófia elpuskázta az esélyét

A brüsszeli háttéralkuk során Bulgáriának komoly esélye volt megszerezni az EU valamelyik kulcspozícióját, de végül mindegyikről lemaradt.

A Duna menti országokról nyílik nemzetközi kiállítás Ráckevén

Ausztria, Bulgária, Románia, Szerbia, Szlovákia és Magyarország dunai településeinek életét, természeti, kulturális örökségét és a folyó kínálta fejlődési lehetőségeket mutatja be a csütörtökön nyíló DANUrB utazó kiállítás Ráckevén.

Embercsempész bandát számoltak fel Bulgáriában

Az őrizetbe vettek – bolgárok, irakiak és afgánok – egy olyan nemzetközi hálózathoz tartoztak, amely a feltételezések szerint 2017 óta emberek ezreit juttatta Nyugat-Európába.

Orbán Viktor: Jófelé megy Magyarország

Nem szabad hagyni, hogy brüsszeli bürokraták határozzák meg az Európai Unió jövőjét – figyelmeztetett tegnap a miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában.
289 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.