Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 9., csütörtök, Erhard napja
HÍR TV - Címlap:Uniós támadások

Címke: Davos

6 cikk 1/1 oldal

Polgárbarát gazdaság és növekedés

A davosi Világgazdasági Fórum jelentése szerint az úgynevezett fejlődő gazdaságok között, ahová Magyarországot sorolták, 2018-ban hazánk a második legjobb teljesítményt nyújtotta.

IMF: javultak a globális gazdaság kilátásai

A globális gazdaság kilátásai jelentősen javultak az elmúlt hónapokban – mondta a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője az 50. davosi Világgazdasági Forum pénteki zárónapján.

Újra vámokkal fenyegette meg Trump Európát

Nem először vetette fel Donald Trump az európai autókra kivetett vámok kérdését. Az idő azonban sürgeti: a novemberi elnökválasztás előtt érdemes lenne megegyezni az EU-val egy újabb kereskedelmi háború kirobbantása helyett.

Pesszimisták világszerte a cégvezetők

A vezérigazgatók minden korábbinál pesszimistábbak a globális gazdaságot illetően: 53 százalékuk a gazdasági növekedés ütemének lassulására számít 2020-ban.

A klímaváltozás vezeti a davosi kockázati listát

A megkérdezettek a legsúlyosabb gondot abban látták, hogy az emberiség képtelen megoldást találni az említett tényezőkre a hatások enyhítése és az alkalmazkodás hiánya miatt.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …