Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - troll:Diktatúrázunk, sajtószabadságot temetünk...

Címke: Fekete Péter

65 cikk 1/7 oldal

Nem maradunk kultúra nélkül

A kulturális intézmények, szakemberek és művészek azon dolgoznak, hogy ha más formában, de elérhetővé tegyék az embereknek a közkincseket, a szórakozást és kikapcsolódást.

Értéket adni, közösséget teremteni mindennap

A Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat változatos és értékes programjai idén ismét egy teljes hétvégén át várják az érdeklődőket országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban.

Fekete Péter: Kellenek a közösségek

A valahová tartozás kerül előtérbe a Kultúrházak éjjel-nappal hétvégéjén is, 400 helyszín több mint ezer programján. Az eseménysorozatot 14. alkalommal szervezték meg – mondta az államtitkár.

Örömmel szerzett tudás

Több száz kulturális központban, köztük nyolc határon túli településen várják idén is a hétköznapok kulturális értékei iránt érdeklődőket.

Fekete Péter: A kultúra köt össze minket

A nemzeti összetartozás azt jelenti, hogy a magyar kultúra köti össze a különböző gondolkodású, de egy szellemi bázisról induló embereket – fogalmazott a kultúráért felelős államtitkár.
65 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …