Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: Fekete Péter

96 cikk 1/10 oldal

A magyar színházi élet legkiemelkedőbb ünnepe

Jövő csütörtökön 14 versenyelőadással és több mint száz kísérőprogrammal startol a legnagyobb hazai színházi seregszemle, a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT).

A POSZT a magyar színház legkiemelkedőbb ünnepe

A Pécsi Országos Színházi Találkozót összesen 60 millió forinttal támogatja a magyar kormány – tájékoztatott Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár.

Elkezdődött a szabadtéri színházi évad

Gazdag programmal várják a közönséget az idén nyáron is a szabadtéri színházak, amelyek műsorán színházi bemutatók, táncprodukciók, koncertek és kiállítások szerepelnek.

Csehek báloznak Cannes-ban

A tavaly elhunyt Milos Forman cseh származású amerikai rendezőről is megemlékeznek az idei filmfesztiválon. A Cannes Classics hivatalos programjában levetítik az Egy szöszi szerelme című készült sikerfilmjét.

Október 23-án nyit a megújult Csiky Gergely Színház

Október 23-án nyílik meg újra a nagyközönség előtt a több mint 9 milliárd forintból felújított és kibővített kaposvári Csiky Gergely Színház – jelentette be Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármester hétfőn.
96 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.