Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Címke: franciaország

318 cikk 1/32 oldal

Kihasználnák a csillagok energiáját

Nagy mennyiségű, biztonságos és szén-dioxid-kibocsátástól mentes villamosenergia-termeléssel kecseget az a kísérleti fúziós atomerőmű, amelynek építése kétharmadánál tart a franciaországi Cadarache-ban.

Kitartó sárga mellényesek

Az elmúlt hétvégén a Párizs déli részén található Place d’Italie téren feketébe öltözött, arcukat eltakaró tüntetők csoportja feldúlta az HSBC pénzintézet egyik fiókját.

Messze még az európai hadsereg

A magyar kezdeményezésű, úgynevezett Integrált európai összhaderőnemi többcélú kiképzési és szimulációs központról, az Eurismről a héten született meg a végső döntés.

Franciaországban nőtt a munkanélküliség

Franciaországban nőtt a munkanélküliség a harmadik negyedévben, ami azért okozott meglepetést a szakértők körében, mert az elmúlt hónapokban az új munkahelyek számának növekedéséről érkeztek hírek.
318 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …