Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: gazdálkodás

14 cikk 1/2 oldal

Visszafogni a nagy pazarlást

Zsigó Róbert úgy fogalmazott: a világ népességének növekedésével párhuzamosan nő az élelmiszerek iránti igény, ezért kizárólag a termelés növelése nem tekinthető megoldásnak.

Jó, akkor műveljük meg kertjeinket!

Több mint ötven közösségi kert működik — többnyire rendkívül sikeresen — Budapesten és a vidéki nagyvárosokban, amelyekhez az emberek változatos motivációk miatt csatlakoznak.

Jogszerűen gazdálkodik a Nemzeti

A teátrum sajtóközleményt adott ki válaszul arra, hogy az elmúlt napokban az intézményt negatív színben feltüntetni szándékozó írás járta körbe az ellenzéki médiumokat.

Zuglónak az adózással is meggyűlt a baja

Már korábban is voltak hiányosságok a zuglói önkormányzat tevékenységében az ÁSZ utóellenőrzése szerint, azonban a milliárdos parkolási botrány időszakának kerületi gazdálkodását még nem vizsgálták.

Három arany, kétszáz hektár

A magyar vízilabdázás nyolc háromszoros olimpiai bajnokkal büszkélkedhet, közülük heten még az élők sorában vannak, egyikük Szécsi Zoltán. „Szecska” visszavonulása után rendhagyó életutat választott.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …