Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 26., kedd, Vanda, Paula napja
HÍR TV – SajtóklubSzörnyű lehet egy hóhér gyerekének lenni.

Címke: gyorsforgalmi út fejlesztés

10 cikk 1/1 oldal

Duna-híd: építőket keresnek

Paksot és Kalocsát, illetve a Duna két partján futó főutakat köti össze majd az új közúti híd, amelynek a kivitelezésére most keres vállalkozót az állami beruházó.

Óránként négyezer autó zúdul az M7-esre hétvégén

Szinte nincs nyári hétvége balatoni óriásdugók nélkül, ám az M7-es sztráda bővítése jelenleg nincs napirenden. A legzsúfoltabb időszakban megnyithatják a leállósávot is a forgalom előtt.

Épülhet Kecskemétig az M8-as

Már zajlik az M8-as gyorsforgalmi út Székesfehérvár és Kecskemét közötti két szakaszának a tervezése. A mintegy száz kilométer hosszú, kétszer két sávos út kivitelezése a tervek szerint 2023-ban kezdődhet el.

Új félgyűrű épül a fővárostól távol

Ha elkészül a fővárost mintegy 100 kilométeres távolságban elkerülő félgyűrű, annak jelentős következményei lesznek Budapest elővárosi forgalmát érintően.

Javuló összeköttetések Szlovákiával

Fontos szakaszához érkezett a komáromi Duna-híd építése, a szlovákiai oldalon a műtárgy pályaszerkezete elérte a hídfőt. Ezzel befejeződött a szlovákiai oldalon a leghosszabb szakasz tolása.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …