Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 3., szerda, Klotild napja
HÍR TV – Keménymag:Nácizni egyet volt ideje Karácsonynak

Címke: gyűlöletbeszéd

9 cikk 1/1 oldal

A liberalizmus által lenézett kereszténység

Én nem gondoltam volna, hogy a XXI. században Magyarországon gyűlöletbeszéd lehet a keresztényekkel szemben – fogalmazott Kunfalvi Nóra újságíró a Hír TV műsorában.

Elítélte a melegfelvonulást, gyűlöletbeszéddel vádolják

Päivi Räsänen finn kereszténydemokrata parlamenti képviselő asszony bűne, hogy Twitter-bejegyzésében bírálta evangélikus egyházát amiatt, hogy képviseltette magát az LMBT-közösség júniusi felvonulásán.

A megbélyegzett közösség

Nincs meggyőzés, nincs nemzeti minimum, nincs tisztelet a szokásjoggal, néha még a leírt szabályokkal szemben sem, csak bojkott, verbális erőszak, agitáció és félrevezetés van az Európai Parlamentben.

Csalók és gyűlölködők

A baloldali ellenzéknek nemcsak a rasszizmus elleni fellépése vált már rég hiteltelenné, hanem az összes többi is. A hiteltelenség pedig még nagyobb hiteltelenséget szül.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …