idezojelek

Egymás után ítélik el a Klubrádió ocsmányságát a baloldali politikusnők

A függetlenobjektív sajtó szerint a magyar jobboldali nők maguknak keresték a bajt, ezért a guruló dollárok biztosította jogsegély rájuk nem terjed ki.

Fábián Tibor avatarja
Fábián Tibor
Cikk kép: undefined

„Elismerem, hogy a túláradó gyűlölet szólalt meg belőlem. Köszönöm, hogy a balliberális oldalról a legtöbben ezúttal nem a cinikus hallgatást és röhögcsélő félrenézést választották, hanem sietve figyelmeztettek, hogy szavaimmal minden magyar nő méltóságát megsértettem, politikai hovatartozástól függetlenül. Mélységesen megbántam nőgyűlölő cikkem megírását, ezennel bocsánatot kérek az érintettektől, valamint minden magyar nőtől, és visszavonulok a közélettől”, fogalmazott Arató András, néhány nappal azután, hogy a Klubrádió honlapján lek…rvázta Novák Katalint és Varga Juditot, és lehajtott fejjel elballagott a naplementében.

A magyar balliberális ellenzék politikus asszonyai egymás után siettek elhatárolódni Arató András gyűlölködő, gyalázkodó kijelentéseitől, és szolidaritásuk jeleként közös tüntetést szerveztek a Klubrádió épülete elé. A résztvevőket arra kérték, hogy tiltakozásuk jelenként fehér szalagot viseljenek a csuklójukon.

Kálmán Olga, a megmozdulás műsorvezetője könnyek között kért bocsánatot, amiért első reagálásában szóra sem méltatta a Klubrádió botrányos cikkét. „Gyülölettel nem lehet új Magyarországot építeni, ezért most jelképesen és a valóságban is hátat fordítunk a Klubrádiónak és Arató Andrásnak”, hangsúlyozta az árnyékkormány szóvivője.

Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője bocsánatkérésre és lemondásra szólította fel Orbán Viktort, majd amikor a szervezők közül a fülébe súgták, hogy ez nem az az esemény, feldúltan távozott a színpadról.

Kunhalmi Ágnes szocialista országgyűlési képviselő emlékeztetett rá, hogy tőle még senki sem kért bocsánatot, amikor az MTVA-székházban váratlanul becsuktak előtte egy ajtót, ami aljas és tapló udvariatlanság. Időnként még azóta is belenyilall a térdébe a fájdalom, a szívébe pedig a rettenet. Pszichológusa szerint a több évvel ezelőtti trauma örök életére vele marad. „Ezt is Orbán Viktor kormányának köszönhetem!”, mutatott a térdére Kunhalmi Ágnes, és fájdalmas sóhajok közepette lesántikált a színpadról.

Újra slammelt Pankotai Lili érettségire készülő ellenzéki aktivista, aki előadásában, Arató Andrással ellentétben, mindenkit lek…rvázott, valamint nemi aktivitásra biztatott, végül pedig, a változatosság kedvéért, elküldött melegebb éghajlatra.

Dobrev Klára, a tüntetés vezérszónoka emlékeztetett rá, hogy férje volt az első, aki miniszterelnökként felismerte és Őszödön ki is merte mondani, hogy ez egy „k…rva ország”. Majd hosszasan fejtegette, hogy Arató András a NER áldozata, akit igazságbeszéde miatt most a saját politikai tábora is meghurcol, ami szerinte elfogadhatatlan. 

A Demokratikus Koalíció éppen ezért befogadja sorai közé Arató Andrást, ha megígéri, hogy a DK-s hölgyekről úriemberhez méltóan nyilatkozik és időnként elkíséri őket a Katona József Színház Gyurcsány-bérletének előadásaira.

A rendezvényre a NANE női jogvédő szervezet és a Magyar Helsinki Bizottság is elküldte képviselőit, akik rövid felszólalásukban aláhúzták: a magyar jobboldali nők maguknak keresték a bajt, ezért a guruló dollárok biztosította jogsegély rájuk nem terjed ki. Védje meg őket a Zorbán!

A Független Objektív Sajtó oknyomozói időközben feltárták és Spongyát rá című terjedelmes cikkükben hosszasan taglalták, hogy Arató András nem úgy értette. Csupán egy Pankotai Lili-költeményt akart idézni, de éppen idegállapotban volt, ezért megfeledkezett az idézőjelek használatáról.

Szóval nincs itt semmi látnivaló, Orbán holnap bukik, de ha holnap nem, holnapután feltétlenül.

A szerző nagyváradi író, újságíró

Borítókép: Arató András (Forrás: Facebook)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.