Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: Halász Bence

10 cikk 1/1 oldal

Halász viharos bronza

„A verseny lebonyolításának szabálytalanságai miatt hátrányba került” Nowickit bronzérmesnek nyilvánították. De Halász Bence bronzát nem vették el.

Ezüsthajú vágtázó rapper

A férfi 200 méteres síkfutás döntőjét az amerikai Noah Lyles nyerte meg. Bolt visszavonulása után az atlétikának éppen egy ilyen showmanre van szüksége – aki persze futni is tud.

Halász megtörte a rémálmot Dohában

A még csak 22 éves versenyző véget vetett a dohai szenvedéseinknek, mert rögtön az első sorozatban 76,90-ig hajította a kalapácsot, így többet nem is kellett dobnia.

Magyar arany Vasban

Mivel a Németh Pál Memorial az idén először bekerült a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kalapácsvető-versenysorozatába, a versenyszám jó néhány nagyágyúja gyülekezett tegnap délután Szombathelyen

Világcsúcs nélkül is parádé

Bár Genzebe Dibaba nem tudta megjavítani saját világrekordját a női 2000 méteren, nem lehetett panasz a színvonalra a kilencedik Gyulai István Memorial — Atlétikai Magyar Nagydíjon, Székesfehérváron.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …