Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: Hertha

33 cikk 1/4 oldal

Storck: Nem kerestek meg a Herthától

Bernd Storck korábbi magyar szövetségi kapitány cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint ő követi Dárdai Pált a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC kispadján.

Megfáradni látszó kapcsolat

A Hertha másfél héttel ezelőtti, ­5-0-s lipcsei veresége óta nem telik el úgy nap, hogy valamelyik berlini lap, a Berliner Morgenpost vagy a Berliner Zeitung ne írna Dárdai Pál és a Hertha kapcsolatáról.

A senki földjén a Hertha

A lipcsei 5-0-s kudarc után fordult elő először, hogy a szurkolók egy része nyíltan és határozottan adott hangot az elégedetlenségének, felvetve, valóban Dárdai kezébe kell-e helyezni a csapat jövőjét.

Nagy győzelmet aratott Dárdai Pál Herthája

Mivel a Premier League-ben a listavezető Liverpool január végén, feb­ruár elején pontokat hullajtott, a Manchester City utolérte, és múlt szerdán jobb gólkülönbségének köszönhe­tően meg is előzte.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.