Ezúttal a Dárdai név sem tudta megmenteni a Herthát

A magyar válogatott Dárdai Mártonnal a kezdőjében felálló Hertha Berlin 4–1-re kapott ki az Elversberg ellen a német másodosztály 7. fordulójában. A berlinieken ráadásul az sem segített, hogy a második félidőben csereként Palkó is pályára lépett. A Hertha ezzel a bajnoki tabella 7. helyén áll, öt pontra a dobogótól.

2024. 09. 29. 16:25
Ezúttal nemtudott betalálni Dárdai Palkó Forrás: Hertha/X
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt héten már a harmadik győzelmét aratta a Hertha a Bundesliga II-ben, ráadásul a berlini gárda Dárdai Palkó hozzájárulásával 2-0-ra győzött a Nürnberg otthonában. A meccsen a berliniek ismét egy Dárdait ünnepelhettek, ugyanis a csereként beállt Palkó a 74. percben beállva végül a 90. őpercben betalált, kialakítva ezzel a végeredményt. Sokan úgy vélték, ez a siker elindíthatja felfelé a Herthát, ám a szurkolóknak csalódniuk kellett.

DÁRDAI Márton
Dárdai Márton alapember a Hertha keretében (Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan)

A berliniek ezúttal hazai pályán játszottak a tabellán mögöttük álló Elversberggel, így a találkozó esélyese a Hertha volt. Ám ez volt az a találkozó, amikor a Dárdai név varázsa sem tudott segíteni a kék-fehéreken. A szokásoknak megfelelően a Dárdai fivérekből Márton a kezdőben, míg Palkó a kispadon kapott helyet. Előbbi be is sárgult az első félidőben, utóbbi pedig hiába állt be, ő sem tudott segíteni a találkozót végül 4-1-re elveszítő Herthán. A berlini klub ezzel a bajnoki tabella 7. helyén áll, öt pontra a dobogótól.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.