Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 24., hétfő, Mátyás napja

Címke: idegenforgalom

49 cikk 1/5 oldal

Ausztrália tízmilliókat áldoz a turizmusra

Simon Birmingham idegenforgalmi miniszter szerint a turistaközpontok zömét nem érintette a tűzvész, azok bármikor felkereshetők. A jövőben számítani lehet további ösztönző csomagokra is.

Rekordévet zárt tavaly a turizmus

A cél az, hogy Magyarország Közép-Európa vezető turisztikai térsége legyen, ennek érdekében folytatódnak a fejlesztések.

Erős külföldi forgalom jellemezte az októberi turizmust

Erős külföldi vendégforgalom, stabil belföldi kereslet, magasabb bevételek, és jelentősen emelkedő Szép-kártya forgalom jellemezte októberben az idegenforgalmi ágazatott – értékelte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön kiadott jelentését.

Egy újítással könnyebb lesz aludni a repülőn

Egy londoni tervezőcég viszonylag egyszerű megoldással rukkolt elő, melynek lényege, hogy az ülés két oldalára egy-egy szárny, pontosabban kihajtható oldalsó, kipárnázott rész kerül.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …