Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: index

18 cikk 1/2 oldal

Összetapasztották a nácit a komcsival

Tisztességes, becsületes, szorgalmasan dolgozó polgármesterek, rendes magyar emberek vesztették el polgármesteri széküket. A munkájukat. A kerületeiket.

Cáfolja Karácsonyt a BKV is

Karácsony Gergely az index.hu-n megjelent nyilatkozata a 3-as metróval kapcsolatban felháborító valótlanságokat tartalmaz – írja reagálásban a BKV Zrt.

Karácsony hazudott, Bús Balázs leleplezte

Karácsony Gergelynek az Indexben megjelent interjújára reagált Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere és Tarlós István főpolgármester.

Gyűjtésből kampány

A legnagyobb ellenzéki hírportál a legaljasabb, legátlátszóbb, legnyilvánvalóbb politikai okból képes volt lerángatni önmaga mellé, a mocsokba egy beteg kisgyerek nevét éppúgy, mint az adakozóét.

Klímakatasztrófa: elkezdődött az érzékenyítés

A vízhiányhoz a világon semmi köze sincs a klímaváltozásnak. És a közeljövőben még biztosan sok ilyen és ehhez hasonló propagandát láthatunk és olvashatunk a haladó sajtóban.

GKI: Hetedik hónapja romlanak az üzleti várakozások

Júliusban a GKI konjunktúraindexe közel 2,5 éve nem látott szintre esett, mivel az üzleti és a fogyasztói bizalmi index egyaránt csökkent. Az üzleti bizalmi index hét hónapja szinte folyamatosan mérséklődik, és jelenleg 2017 eleji szintjén van – közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel.

Májusban kissé javult a gazdasági hangulat az euróövezetben

Az euróövezetben javult, az unió egészében pedig árnyalatnyit derűlátóbb lett a gazdasági hangulat májusban az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyi főigazgatósága (DG EcFin) kedden közzétett felmérése szerint.

Jobb lenne Orbánnál

Terjengős, unalmas és mellébeszélős interjút adott pénteken az Indexnek Tóth Bertalan szocialista elnök, EP-listavezető – remek tükröt tartva önmagáról az olvasónak.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …