Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 29., szerda, Adél napja

Címke: innováció

99 cikk 1/10 oldal

A jövő városát tervezi a Toyota

A japán vállalat régóta híres az innovációról, ráadásul a világ egyik legnagyobb autó­gyára, így pénze is van a fejlesztések megvalósítására.

Tizenévesek formálják a jövőnket

Elképesztő tudományos kutatásokat végeznek azok a gimnazisták és szakközépiskolások, akik pályáztak az Ifjúsági tudományos és innovációs tehetségkutató versenyre.

Innovációs gigaberuházások jönnek

A 300 milliárd forintot is meghaladja az a beruházás, melynek keretében országszerte nyolc helyszínen hoznak létre egyetemi innovációs központokat – jelentette be Palkovics László.

A termékfejlesztés a siker kulcsa

Folyamatos megújulás nélkül nem lehet sikert elérni az élelmiszeriparban – vallja Tóth Anett, a Kall Ingredients ügyvezető igazgatója, a tiszapüspöki üzem vezetője.

Tiszta Magyarországot szeretnénk

Megállítja a külföldi hulladék és szennyvíziszap Magyarországra áramlását a kormány, ennek érdekében változtat a jogszabályon – hangsúlyozta Palkovics László, az innovációs tárca vezetője.

Átadták a 2019-es Gábor Dénes-díjakat

Az immáron 31. alkalommal átadott Gábor Dénes-díjban és életműdíjban 2019-ben összesen kilencen, köztük két határon túli magyar tudós, kutató és feltaláló részesült.
99 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …