Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 10., péntek, Amália napja
HÍR TV – Publi CaféSzivárványkoalíciók vihar előtt.

Címke: irak

161 cikk 1/17 oldal

A bagdadi polgármester karantént követel az iraki fővárosban

Mohammed Dzsaber al-Ata bagdadi polgármester csütörtökön hivatalos kérelemmel fordult az iraki kormányhoz, hogy vezessen be kéthetes szigorú kijárási korlátozást a fővárosban tomboló koronavírus-járvány megfékezése érdekében – közölte az INA iraki hírügynökség.

Részben kivonja csapatait Nagy-Britannia Irakból

Nagy-Britannia részben kivonja csapatait Irakból az új típusú koronavírus-járvány miatt – közölte csütörtökön a brit védelmi minisztérium Londonban.

Különleges megbizatás

Hódosi Zoltán 15 évvel ezelőtt elment Irakba biztonsági embernek. Ma itthon hasonló cége van, Irakban az Európai Unió egyik projektjében diplomáciai személyvédelemmel foglalkozik.

Hatan meghaltak légicsapásokban Irakban

Elítélte az iraki hadsereg pénteken az előző napi amerikai légicsapásokat, amelyek a bagdadi közlés szerint hat ember halálát okozták.

Megöltek két amerikai katonát Irakban

Két amerikai katonát megöltek Irak északi részén egy felderítő akció során – közölte hétfőn az Egyesült Államok e térségért is felelős központi parancsnoksága.

Megszokták, hogy lőnek rájuk

Egy 2019-es kormányzati döntéssel Magyarország 1000-ről 1200 főre növelte az ambíciószintjét. A Magyar Honvédség két NATO-misszióban teljesít a legnagyobb létszámban szolgálatot.

Az Egyesült Államok lezárná háborúit

Washing­ton hajlandóságot mutat arra, hogy a jelenleg Irakban állomásozó nagyjából 5200 katonájának egy részét visszahívja, különösen az ország síita többségű területeiről.
161 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …