időjárás 13°C Eufrozina , Kende 2022. szeptember 25.
logo

Giorgia Meloniék sima győzelmet arattak Olaszországban

találatok a(z) #Ján Kuciak hashtagre (16)

A maffia hálójában

A gyanú szerint a szlovák igazságszolgáltatás legfelsőbb berkeiben a bűnt nem üldözték, hanem védték.

Huszonhárom évet kapott Ján Kuciak gyilkosa

Huszonhárom év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bazini székhelyű különleges bíróság M. Miroslavot, Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és barátnője két évvel ezelőtti, nagy botrányt és politikai viharokat is kiváltó meggyilkolása és egy

Dőlnek a dominók

Újabb belpolitikai botrány kezd kirajzolódni Szlovákiában, miután az újságíró-gyilkosság perében kiderült, hogy a házelnök és az egyik vádlott bizalmas viszonyban lehetett.

Miről vallanak a Gorilla-iratok?

Marián Kočner szlovák nagyvállalkozó – a vád szerint – utasítást adott Ján Kuciak oknyomozó újságíró és kedvese, Martina Kušnírová meggyilkolására.

Kezdődik a Kuciak-tárgyalás

A gyilkosság megrendelésével Marián ­Kočner vállalkozót vádolják, aki azért akart bosszút állni, mert Kuciak a gazdasági jellegű bűncselekményeiről cikkezett.

Életfogytiglan vár Ján Kuciak gyilkosaira

A helyszín fölött a tett időpontjában áthaladó kémműhold rögzítette, amint a házba bemegy a gyilkos és segítője, a felvételeken jól kivehető a tettesek arca is.

Benyújtották a vádiratot a szlovák újságíró-gyilkosság ügyében

Benyújtotta a vádiratot hétfőn a nagy botrányt és belpolitikai viharokat is kiváltó, tavaly februárban elkövetett szlovákiai újságíró-gyilkosság ügyével foglalkozó különleges ügyész a bazini székhelyű bíróságra – jelentette a TASR szlovák közszolgálati hí

1/2 oldal