Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: Jean-Claude Juncker

362 cikk 1/37 oldal

Káosz az uniós jelöltállításban

A hatalmi játszma közepette továbbra sem lehet még csak sejteni sem, hogy ki lesz Jean-Claude Juncker utódja, gyakorlatilag napról napra több név kerül bele a kalapba.

Juncker: Nem marasztaltak!

Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnöki mandátuma november elsejével lejár, így a hamarosan leköszönő politikus már szabadabban beszél interjúkban, mint korábban.

Mozart és a kisebbségi kortársak

Európa ma mi vagyunk, itt Közép- és Kelet-Európában. Ha van Euró­pának esélye a túlélésre, az az esély mi vagyunk. És ez roppant felelősség. Tehát vasárnap menjünk el szavazni!

Nemzetek tavasza

Jean-Claude Juncker és hasonszőrű tekintélyelvű társai magát a demokráciát populistázzák le az európai népek és a hazájukat szerető politikusok lekezelésével.

Timmermans lehagyhatja Webert

Weber számára vészjósló lehet, hogy médiaelemzők szerint magasan Timmermans holland exkülügyminiszter szavaira figyeltek a legtöbben a Twitteren.

Ne legyen szuperállam az unióból!

Az Európai Bizottság (EB) most éppen az Orbán-kormány egyik legújabb családtámogatási intézményével, az úgynevezett babaváró támogatással szemben támaszt szakmainak álcázott kifogásokat.

Juncker hallgatott a migrációról

Juncker saját teljesítményét futballnyelven szólva 2:1 arányban negatívnak ítélte – fogalmazott Zöldhegyi Katalin a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Manfred Weber a legnépszerűbb csúcsjelölt Németországban

A német választók legnagyobb része szerint Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének kellene követnie Jean-Claude Junckert a Európai Bizottság elnöki tisztségében a májusi európai parlamenti (EP-) választás után – mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés.

Juncker most éppen hősnek tartja Orbán Viktort

– Számomra ő mindig is hős volt. Jó személyes kapcsolatot is ápolok vele, és biztos vagyok benne, ő is ezt mondaná rólam – mondta Orbán Viktorról ­Jean-Claude Juncker.
362 cikk 1/37 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.