Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: jobbik

394 cikk 1/40 oldal

Vizsgálják a Jobbik telefonos kampányát

Egy diabétesszel küzdő gyermek édesapja a Magyar Nemzetnek felháborodva számolt be róla, hogy beteg gyermeke szenzortelefonján is kereste őket a Jobbik elnöke.

Jakab Péter telefonon támadja a kabinetet

A párt közleménye alapján egy egyszerű tájékoztató kampánynak tűnhet Jakab Péter telefonhívása, azonban a teljes üzenetet meghallgatva világos, hogy nem erről van szó.

Titkolta olasz útját a momentumos képviselő

Barnabás István sajtótájékoztatót tartott munkatársaival egy légtérben, felesége pedig a megérkezésüket követően több napig bejárt a munkahelyére.

A Jobbiknak vége, nincs visszaút

Vona Gábornak még sikerült a mutatvány, hogy ahány szavazót elveszített a jobboldalon, annyit nyert a balon, ennek azonban az lett az ára, hogy maga a párt vált iránytévesztetté.

Komfortzónán kívül

Brutális változásra kell felkészülni, s ezért mindenkinek ki kell lépnie a komfortzónájából – mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén kedden a kormányfő.
394 cikk 1/40 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …