Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 19., péntek, Emília napja

Címke: jobbik

2319 cikk 1/232 oldal

A Momentum és a DK verheti szét az ellenzéki összefogást

Annak ellenére, hogy Karácsony Gergely már kétszer bejelentette a fővárosi teljes ellenzéki összefogást az őszi önkormányzati választásokra, egyre több kerületben mennek egymásnak a régi és az új baloldal pártjai.

Súlyos béklyó a valóságtagadás

A hivatásos balliberális aggódók nekikezdtek az álhírgyártásnak és valóságtagadásnak, ismét bemesélik maguknak, hogy a balliberális szavazók mindegyike le fog szavazni egy jobbikos jelöltre, és fordítva.

Szezont a fazonnal

Hősünk „átveréses” szózatán jót derülünk, hisz annak a Jobbiknak a színeiben szavalja ezt, amely párt 2012-ben még uniós zászlót égetett ujjongó hívei előtt.

Egy alanyi költő

Minap kiderült, Ózdon a nagytermészetű jobbikos polgármesterbe, Janiczak Dávidba helyezi bizalmát az egyesült ellenzék. Hogy mi tetszik nekik a 32 esztendős legényemberben, azt ne tőlem kérdezzék.

Ingatag az ellenzék budapesti egysége

Mindössze pár órát ért meg a Karácsony Gergely által immár másodszor bejelentett teljes ellenzéki egység a közös kerületi polgármesterjelöltekről.

Unalmas vádaskodások Heller Ágnestől

Heller Ágnes hirtelenjében megint csak egy olyan bagolyhoz vált hasonlatossá, amelyik levedlette tollazatát, hogy azok helyébe újakat növesszen.
2319 cikk 1/232 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.