Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: jobbik

316 cikk 1/32 oldal

Újabb szakadás fenyegeti a Jobbikot

Belharcokkal teli elnökválasztás előtt áll a Jobbik, úgy tűnik, többen ellenzik Jakab Péter pártvezetővé választását, mondván, az egyenes út a balliberális pártokkal való teljes összeboruláshoz.

Hallgat az ellenzék Janiczak botrányairól

Janiczak Dávidról a közelmúltban derült ki, hogy húszezer forintért kibérelte a teljes városi uszodát, öt évvel ezelőtt pedig záróra után ingyen bowlingozott a helyi sportpályán.

Kálló szembeköpte magát

A dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson egy olyan jobbikos mögé sorakoztak fel a baloldali pártok, aki korábban hűséget fogadott a Betyársereg szélsőséges nézeteket valló vezetőjének.

Jakab Péter nem adta fel pártelnöki álmait

Január végén tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik, ahol új elnököt és alelnököket választanak. Jakab Péter pedig bejelentette, ismét megméreti magát.

Nyugdíjasokon spórol a Jobbik

Hiába a kétmilliárd forintos önkormányzati megtakarítás Dunaújvárosban, a város új, ellenzéki vezetése úgy döntött, idén semmilyen támogatást nem kapnak az arra jogosult nyugdíjasok, mondván, nincs rá pénz.

Lehull a lepel a kétes ellenzéki ügyekről

Tűzben odaveszett gazdasági dokumentumok a Demokratikus Koalíciónál, bírság kifizetésére összekalapozott százmillió forint a Jobbiknál, kampánymutyi a Párbeszédnél.
316 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …