Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: jobbik

2276 cikk 1/228 oldal

Meggyengült a Jobbik utánpótlása

„Az ifjúsági tagozat lelkesedése alábbhagyott, beleszürkültek a politikai életbe, (…) és a sajtótájékoztatók biodíszletévé váltak.”

A kampány hajrájába értek a pártok

Orbán Viktor hétpontos, bevándorlásellenes programjával az EP-választás előtti utolsó napokban is nagyszabású, módszeres kampányt folytat a Fidesz a szavazók megnyeréséért.

Megint matiné

Jakab Péter ismét magára öltötte a Hír TV-ben egyszer már használt „Ez a tévé hazudik” feliratú pólóját, s abban próbált meg bejutni a TV2-be. Tisztán láthatjuk: a Jobbik is kifogyott az ötletekből.

Jakab Péter berontott a TV2-höz

Jakab Péter „Ez a tévé hazudik” feliratú pólójában köszöntötte a Jobbik Facebook-oldalára feltöltött, majd onnan eltávolított videóban a nézőket.

Fidesz: A Jobbik nézzen tükörbe!

A Jobbikra soha nem lehet számítani Magyarország védelmében, a hatalomért és pénzért összeborultak a Soros-hálózattal, Gyurcsányékkal és ma már Brüsszel érdekeit képviselik.
2276 cikk 1/228 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.