Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 20., szerda, Jolán napja

Címke: Kapás Boglárka

14 cikk 1/2 oldal

Tokióban hozhatjuk a riói szintet

Semmiképpen sem lennénk csalódottak, ha jövőre Tokióban a magyar sportolók megismételnék azokat az eredményeket, amelyeket idén elértek a különböző világversenyeken.

Nem estek a pad alá

Mikor Virth Balázst 2015-ben Kapás Boglárka megkereste, hogy vele szeretne dolgozni, új, dicsőséges korszak kezdődött a pályafutásában. Amit itt, Kvangdzsuban világbajnoki aranyérem koronázott meg.

Pillangóban miénk a világ!

Milák Kristóf világraszóló diadala után 24 órával Kapás Boglárka is a dobogó tetejére állt Kvangdzsuban ugyanabban a versenyszámban, még ha nem is kozmikus idővel.

Egy világbajnoknak ennyi belefér...

Az vesse az első követ Kapás Boglárkára, aki 14 órával a világbajnoki címe megszerzése után képes maximális erőbedobással leúszni 800 métert, sőt, még döntőbe is jutna.

Csupán két századon múlt a dobogó

Egyelőre minden halad a maga útján Kvangdzsuban, a 18. vizes világbajnokságon: női pólósaink szombaton 17-6-ra legyőzték Új-Zélandot a nyolcaddöntőben, s a férfiak is jól jártak.

Késely körömhosszal maradt le a dobogóról

Késely Ajna hatalmas országos csúccsal negyedik 400 méter gyorson, ugyanitt Kapás Boglárka hatodik. Szabó Szebasztián a hatodik, Hosszú Katinka a legjobb idővel jutott be a hétfői döntőbe.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …