Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 17., szerda, Endre, Elek napja

Címke: kapcsolatok

212 cikk 1/22 oldal

Erdogan Ciprussal fenyeget

Az elszigetelt bábállamot, az Észak-ciprusi Török Köztársaságot legitimálná Recep Tayyip Erdogan a napokban tett bejelentése szerint. A török elnök most kiváló pekingi kapcsolatait használná fel a kérdés rendezésére, az ügyben ellenérdekelt Európai Unió megleckéztetéséhez azonban a kínai tőke egyelőre nem elegendő.

Putyin: egyre rosszabb az orosz-amerikai viszony

Oroszország és az Egyesült Államok viszonya egyre rosszabb, de Moszkva arra számít, hogy a G20 csoport oszakai csúcstalálkozóján, mások mellett az amerikaiak közreműködésével, sikerül majd megoldást találni a világgazdaság problémáira – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a FÁK-országokban fogható Mir tévécsatornán csütörtökön sugárzott interjújában.

Lélektől lélekig

Az egyszerűbb dolgokra, számokra való emlékezés fölöslegessé válik. A világháló memóriánk kibővítése. Ez kényelmes, ám ezáltal nő az internet- és eszközfüggőségünk.
212 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.