Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: kapcsolatok

38 cikk 1/4 oldal

Visszatérhetünk az eldobott Afrikába

Steier József Marokkóban már – a kormányzati program előtt – létrehozta saját smaragdfaültetvényeit, ami az első lépése nagyszabású elképzelésének, hogy zölddé varázsolja a Szaharát.

Guatemala megszakítja diplomáciai kapcsolatait Venezuelával

Guatemala megszakítja diplomáciai kapcsolatait Venezuelával – jelentette be csütörtökön Alejandro Giammattei államfő, miután tárgyalt Guatemalavárosban Luis Almagróval, az Amerikai Államok Szervezetének elnökével.

Menczer Tamás: Rendezettek az orosz-magyar kapcsolatok

A két ország közötti gazdasági együttműködés sarkalatos kérdése a gázbeszerzés és a paksi atomerőmű, a politikai együttműködés terén pedig az üldözött keresztények segítése.

Másképp látjuk Moszkvát

A magyar közvélemény 43 százaléka pozitív, míg 36 százaléka negatív véleménnyel van Oroszországról – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából.

Marjan Sarec: Nagyon jók a magyar-szlovén kapcsolatok

A szlovén kormányfő az Orbán Viktorral folytatott tárgyalás utáni közös sajtótájékoztatón kiemelte: megbeszélésük fő témája a gazdasági együttműködés elmélyítése volt.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …