Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 20., vasárnap, Vendel napja

Címke: klímaváltozás

127 cikk 1/13 oldal

Veszélyessé válhat Thunberg hisztériája

Ha valakit szorongással és rettegéssel töltöttek el Greta Thunberg klímaváltozásról szóló prédikációi, akkor a tizenhat éves svéd környezetvédelmi aktivista – és akik mögötte állnak – elérték céljukat.

Félelmekből profitál a klímabiznisz

Civil aktivisták földszerzési, művelési költségeihez járulhatnak hozzá azok a jóhiszemű adományozók, akik a MyForest közösségi faültetési megmozdulást támogatják.

A 2015-2019-es időszak volt a legmelegebb öt év az elmúlt 150 évben

A Meteorológiai Világszervezet (WMO) előzetes adatai szerint a 2015 és 2019 közötti időszak a legmelegebb egymást követő öt év volt az időjárási feljegyzések 150 évvel ezelőtti kezdete óta, az átlaghőmérséklet ebben az időszakban világszerte 1,1 Celsius-fokkal volt magasabb, mint az 1850-1900 közötti időszakban.

Klímakatasztrófa: elkezdődött az érzékenyítés

A vízhiányhoz a világon semmi köze sincs a klímaváltozásnak. És a közeljövőben még biztosan sok ilyen és ehhez hasonló propagandát láthatunk és olvashatunk a haladó sajtóban.

Globális sztrájk a csúcstalálkozó előtt

Kibocsátáscsökkentést követelő táblákkal, azonnali cselekvést sürgető molinókkal, néhol a földre fekve, magukat halottnak tettetve tüntettek tegnap a fiatalok világszerte a globális klímasztrájk keretében.
127 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …