Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - troll:Diktatúrázunk, sajtószabadságot temetünk...

Címke: klímaváltozás

184 cikk 1/19 oldal

A tengeri állatok a sarkvidékek felé vonulnak a klímaváltozás miatt

Az óceánok melegedésével a tengeri állatok a sarkvidékek felé vonulnak. Egy több mint száz évet átölelő, nagyjából 300 állatot követő globális elemzés szerint az emlősök, planktonok, halak, növények és tengeri madarak eloszlása a klíma melegedésével változik.

Nem a háborútól tartunk a legjobban

A geopolitikai csatározások nem érik el az ingerküszöbünket, az orosz katonai fenyegetéstől és az ­amerikaiak gyengülő NATO-elköteleződésétől csak a megkérdezettek 8,6 százaléka tart.

Nem a háborútól tartanak legjobban a magyarok

Klímaváltozás és migráció – ezt a két tényezőt látják a legnagyobb fenyegetésként a magyarok, derül ki egy nemrégiben közzétett felméréséből.

Új szemlélet szükséges Afrikában

Az afrikai kontinensen ér össze az Európai Unió klímaváltozás elleni és a migrációs nyomással szembeni küzdelme, hangsúlyozta Hölvényi György.

Klímaváltozással kapcsolatos rémálmok gyötrik a brit gyerekeket

A kedden közzétett eredmények szerint a Nagy-Britanniában élő gyerekek nagyjából 17 százalékának alvását zavarják meg a klímaváltozással kapcsolatos aggodalmak, míg 19 százalékuknál rémálmok formájában jelennek meg ezek a félelmek.

Eligazodni a klímainformációk közt

Munkacsoportot hozott létre a mérnöki kamara a klíma- és természetvédelmi stratégiában szereplő célok megvalósításának segítésére.
184 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …