Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: klímaváltozás

166 cikk 1/17 oldal

Egyre többen figyelnek a környezetre

A családon és a barátokon túl a munkahelyek is motiválhatják az embereket a környezetvédelem érdekében, és jó hír, hogy a válaszadók több mint kétharmadának a munkahelye is odafigyel a tudatosságra.

Thunberg vészjósló szavai Davosban

Greta Thunberg a világ vezetőit korholva kijelentette: a globális felmelegedés elleni küzdelem terén a tettek helyett csupán üres ígéreteket tesznek. – Az önök tétlensége olaj a tűzre – mondta.

A klímaváltozás vezeti a davosi kockázati listát

A megkérdezettek a legsúlyosabb gondot abban látták, hogy az emberiség képtelen megoldást találni az említett tényezőkre a hatások enyhítése és az alkalmazkodás hiánya miatt.

Hallgass az ősökre, fütyülj a zöldekre!

Ferencz Orsolya és Szánthó Miklós egyetértett abban, hogy a balliberális oldal – mely most kívül zöld, de belül még mindig piros – politikai termékként használja a klímaváltozás ügyét.
166 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …