Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: klímaváltozás

258 cikk 1/26 oldal

Magyarországon is egyre több az erősen csapadékos nap

Magyarországon is több lett a szélsőségesen csapadékos napok száma, a heves időjárási események gyakoribbá váltak a térségben – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a honlapján.

Brüsszel emelné a magyar klímacélokat

Bár a magyar kormány hivatalosan nem támogatja az uniós klímacélt, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter hétfőn a klímaváltozás elleni hatékony, globális fellépést sürgette.

Űrkutató: A baloldal felkarolt egy témát, amely mindenkit érint, de ezt aljas módon teszi

Politikai mozgalmak, amelyek tőkét kovácsolnának a klímaváltozásból. Mi állhat a zöldek átütő sikere mögött? A zöld forradalom az elit csele, vagy józan és őszinte aggodalom a környezetünkért? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk A nyolcasból. G. Fodor Gábor vendége Ferencz Orsolya űrkutató, az ELTE tudományos főmunkatársa.

A klímaváltozásban az embernek alapvető szerepe van

Az embernek alapvető szerepe van a klímaváltozásban, de az időjárás szélsőségeit nemcsak a globális felmelegedés, hanem egyéb tényezők is alakíthatják – mondta Juhász Árpád geológus az M1 csatornán csütörtök este.

A felmelegedés 17 százalékkal csökkentheti a vizek élővilágát

A felmelegedés 17 százalékkal csökkentheti a vizek élővilágát. A világ óceánjai hal- és egyéb állatállományának egy hatodát veszíthetik el a évszázad végére, ha a klímaváltozás a jelenlegi mértékben zajlik – vélik tengerbiológusok.

Képsorok

A bevándorlási válság, úgy tűnik, három évig tudta lekötni a nyugati emberek figyelmét. A tévénézők más csatornákra kapcsoltak. Ma a klímaváltozás a slágertéma.
258 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.