Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 23., péntek, Gyöngyi napja
HÍR TV – InformátorBrutális tömegoszlatások 2006. október 23-án.

Címke: konzervatívok

35 cikk 1/4 oldal

Aki emberiséget mond, csalni akar

A formálpolitikai elvárásokba öltöztetett szabadságheroi­zálás szemben áll a konzervatív habitussal.

Összeérhet, ami összetartozik

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvénysorozata negyvenéves története során először Európába, azon belül is Budapestre érkezik.

A várakozásoknak megfelelően a konzervatívok győztek az iráni választásokon

Biztos győzelemre állnak a konzervatív erők a pénteki iráni parlamenti választások még nem végleges eredménye alapján, amiben szerepe volt az alacsony részvételnek is. A belügyminisztérium vasárnapi közlése szerint a szavazásra jogosultak alig 42,57 százaléka adta le voksát.

A bölcsesség szeretete – Sir Roger Scruton halálára

Scrutonnak szép számmal vannak követői világszerte. Egyetem nélkül is iskolát alapított, amelynek erejét nem csupán követőinek, tisztelőinek száma jelzi, hanem ellenfeleinek silány magatartása is.

A politikai túlélés mesterfogása

A brit zsidóság nagyjából 75 százaléka a Konzervatív Pártra teszi le voksát, és ezért a munkáspártiak kollektíve mint politikai ellenfeleket kezelik őket.

Ma választ Nagy-Britannia

Bár a voksolást megelőző felmérések sorra a Konzervatív Párt előnyét jelezték, a múltban többször is tévedtek a kutatók, így csak annyi bizonyos: bármi megtörténhet a szigetországban.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …