Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 7., kedd, Herman napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: Magyar Írószövetség

12 cikk 1/2 oldal

Újra divatba hozni Jókait

A Magyar Írószövetség, a Petőfi Irodalmi Múzeum szakmai irányításával közel száz rendezvény zajlik határon innen és túl február 16-tól 28-ig a Magyar Széppróza Napja előtt tisztelegve.

Novellisták versenye a magyar széppróza ünnepén

A Magyar Írószövetség választmánya három éve kezdeményezte, hogy február 18-án rendezzék meg a magyar széppróza napját, amelyet először két évvel ezelőtt ünnepeltek meg.

A magyar széppróza napja a Petőfi Irodalmi Múzeumban

Sokszínű gálaműsorral ünnepli a magyar széppróza napját a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM), a Petőfi Irodalmi Ügynökség és a Magyar Írószövetség kedden Budapesten – közölték a szervezők az MTI-vel.

„Nemzedékváltás történt”

Az írószövetségben sokféle ember van, sokfélék lehetnek az ellentétek: esztétikaiak, ízlesbeliek és generációsak is – mondta Erős Kinga, a szervezet új elnöke.

Három ígéretes pályakezdő

Díjátadóval kezdődött tegnap a költészet napi Versmaraton, a Magyar Írószövetség, a Magyar Napló Kiadó és a közmédia közös rendezvénye a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …