Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma napja
HÍR TV – Publi Café:Donáth Anna magyar BLM-ről elmélkedett.

Címke: Mesterházy Attila

10 cikk 1/1 oldal

Tóbiás nem ügyelt a látszatra

A jövőben aktívabb munkát vár az MSZP Tóbiás Józseftől – ezzel magyarázták a párt elnökségében, miért csak most kifogásolják, hogy képviselőjük a Teneriféről jár be a parlamentbe, noha ez jó ideje köztudott volt.

Egybegyúrnák az MSZP-t Gyurcsány Ferenc pártjával

Már a hét végi választmányi ülésen napirendre kerülhet az MSZP és a Demokratikus Koalíció összeolvadása. A szocialisták választási veresége után a párt néhány politikusa így menekülne előre.

Mesterházy Attila az MSZP-ben maradt

Hiába kezdeményezték a kizárását információk kiszivárogtatásának vádjával, az MSZP illetékes testülete megszüntette a Mesterházy Attila elleni fegyelmi eljárást.

Kizáratnák az MSZP-ből Mesterházy Attilát

A kiszivárogtatással, illetve Tóth Bertalan elnök elleni kampánnyal vádolt volt szocialista pártelnök szerint valakik meg akarják bontani az MSZP egységét.

Fegyelmi eljárás indult az MSZP-ben Mesterházy ellen

Az európai parlamenti (EP-) listával foglalkozó ülésen vita alakult ki Ujhelyi István és Szanyi Tibornak a listán elfoglalt helyéről. Állítólag Mesterházy kiszivárogtatta a sajtónak a történteket.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …