Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: Mi Hazánk

16 cikk 1/2 oldal

Botrányos volt a jászberényi testület ülése

Több lakos folyamatosan megzavarta az ülést, és viselkedésével pszichikai nyomás alá helyezte a Fidesz–KDNP-s és a Mi Hazánk színeiben politizáló önkormányzati képviselőket.

Toroczkai: Történelmet csinálunk

A Mi Hazánk több küldetését is felvázolta Toroczkai László, pártelnök, aki évértékelő beszédében az elmúlt 1-1,5 év elemzése mellett meghatározta pártja rövidebb és hosszabb távú teendőit is.

Pedofil molesztáló házánál demonstrál a Mi Hazánk

Toroczkai László pártelnök közölte: azért mennek Tápióságra, mert így tiltakoznak az ellen, hogy a bíróság nem rendelte el a férfi előzetes letartóztatását, így akár naponta találkozhat korábbi áldozataival.

Fogytán van a regimentjük

Nem kizárt, hogy az ellenzéki pártok összefogása mögött nem pusztán az a szándék húzódott meg, hogy egy jelölt álljon szembe a kormánypártokkal.

Nyilvántartásba vették a jelölteket

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint a testületeknek az utolsó órákban még több mint kétezer döntést kellett meghozniuk, illetve rögzíteniük az informatikai rendszerben.

Fehérvári civilekkel együtt indul a Mi Hazánk

A civil szervezettel együttműködve a megyeszékhelyen saját polgármesterjelöltet és önkormányzati képviselőjelölteket állít a nemzeti radikális párt.

Egykori jobbikosok Toroczkaiék jelöltlistáján

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke újra indul Ásotthalom polgármesteri címéért. Emellett a pártban politizáló valamennyi polgármester is újrázna az őszi önkormányzati választáson.

Nézőpont: Erősödött Gyurcsány pártja

Az öt évvel ezelőttinél is nagyobb győzelmet arathat a Fidesz–KDNP a vasárnapi európai parlamenti választáson – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …