Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 24., hétfő, Mátyás napja

Címke: MOL Fehérvár FC

16 cikk 1/2 oldal

Folytatódik-e a hihetetlen lipóti csoda?

A Lipót Pékség játékosai felszabadultan futballozhatnak, hiszen a győzelemmel már így is új fejezetet írtak a klub történetébe, az pedig óriási meglepetés lenne, ha a következő körbe léphetnének.

Kár volt Szegedig utazni…

Az Újpest pályaválasztóként fogadta a Mol Fehérvárt, és a rengeteg hibával tarkított találkozón nem esett gól, 0-0 lett a végeredmény, a döntés a jövő heti visszavágóra maradt.

Kezdésnek három labdaérintés

Nemanja Nikolics, a Videoton/MOL Fehérvár FC történetének egyik legjobb, legeredményesebb labdarúgója öt év után visszatért csapatához.

Juhász Roland az idény végén visszavonul

Juhász Roland, a MOL Fehérvár FC csapatkapitánya megerősítette korábbi szándékát, hogy az idény végén befejezi labdarúgó pályafutását.

A közleménytől a nyílt színi dicséretig

Most a Fradi előnye 4 pont a legnagyobb riválisával szemben a labdarúgó NB I-ben. A Fehérvár FC válságból kilábalva igyekszik rendezni a sorait, az FTC csillaga viszont egyre emelkedik.

Együtt aludt a Puskás-díjjal

Bár jó negyven percet késett a milánói járat, hatalmas médiaérdeklődés fogadta Zsóri Dánielt, a Puskás-díj első magyar nyertesét az egyik vecsési szállodában.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …