Vidi: Cser-Palkovics András polgármester edzőváltást sürget

A labdarúgó NB I-ben kieső, az utolsó előtti helyre csúszott vissza a Mol Fehérvár. A székesfehérvári polgármester, a szenvedélyes szurkoló, Cser-Palkovics András a Facebookon fogalmazta meg a véleményét szeretett csapata helyzetéről. A polgármester szerint a jelenlegi elkeserítő helyzetben érdemes lenne visszahívni a klubhoz a csapatot korábban az Európa-liga-csoportkörbe vezető Marko Nikolicsot.

Magyar Nemzet
2023. 03. 13. 8:26
null
Felcsút 20190811 Labdarúgás 2019 ősz Magyar labdarúgó-bajnokság OTP Bank Liga NB I. 2019/2020 Puskás Akadémia-Mol Fehérvár FC Marko Nikolics a fehérvári csapat vezetőedzője figyeli játékosait, a Puskás elleni mérkőzésen Pancho Aréna Fotó: Tumbász Hédi Nemzeti Sport Fotó: Tumbász Hédi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendkívüli helyzet rendkívüli reakciót szült. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere (szigorúan magánemberként) megfogalmazta a véleményét szeretett csapata mélyrepülésével kapcsolatban, miután a Mol Fehérvár az utolsó előtti, kieső helyre csúszott vissza a labdarúgó NB I-ben. A polgármester szenvedélyes Vidi-szurkoló, komolyan aggódik a csapatáért, és szomorúan veszi tudomásul a stabil lábakon álló klub helyzetét, amely nem is olyan rég még a Chelsea ellen játszott az Európa-ligában.

Cser-Palkovics András szerint a Vidi mélyrepülése nemcsak a jelenlegi edzőnek, Huszti Szabolcsnak köszönhető. A polgármester hangsúlyozta, hogy „ebben az elkeserítő helyzetben Marko Nikolicsra vagy hasonló kaliberű edzőre van szükség. A jelen és a jövő miatt is. A döntés a tulajdonos joga, de egyben felelőssége is.”

A teljes poszt itt olvasható:

Borítókép: Marko Nikolicsot ajánlja a klubvezetés figyelmébe a fehérvári polgármester (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.