Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 5., péntek, Fatime napja
HÍR TV – Publi Cafe:Káoszt szítva verik meg Trumpot

Címke: nagykanizsa

40 cikk 1/4 oldal

Védőmaszkokat vásárolnak, varratnak vidéki önkormányzatok, segítenek a rászorulóknak

Védőmaszkok beszerzéséről intézkednek több városban, hogy elláthassák a helybélieket, van, ahol szállodákat ajánlanak fel a házi karanténba vonulóknak. Több önkormányzat igyekszik segíteni a rászorulóknak segélyalapok létrehozásával, bérlakások lakbérének átmeneti elengedésével, tartós élelmiszerekkel, tisztítószerekkel, illetve a szociális támogatások igénylésének megkönnyítésével.

Folytatódó állóháború Nagykanizsán

A zalai megyei jogú városban Balogh László Fidesz–KDNP-s polgármester szerint az hozhat változást, ha a kormányhivatal végre kijelöl egy alpolgármestert.

Késsel rontott az ékszerboltba

A helyszín közelében elfogták a rendőrök azt a férfit, aki péntek délelőtt késsel fenyegetőzve kirabolt egy ékszerboltot Nagykanizsán – erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Jogköröket vett vissza a közgyűlés Nagykanizsa polgármesterétől

Elfogadta Nagykanizsa mintegy 35 milliárd forintos főösszegű költségvetését csütörtökön a város közgyűlése, a jobboldali polgármester eddigi döntési jogkörei közül ugyanakkor többet az önkormányzati bizottságoknak adott át a baloldali többségű testület, emiatt a kormánypárti képviselők elhagyták az üléstermet.

Politikai patthelyzet alakult ki Nagykanizsán

Továbbra sem tud megegyezni Nagykanizsán a város kormánypárti vezetése és a közgyűlésben egyfős többségben levő balliberális oldal, így a városnak jelenleg egyetlen alpolgármestere sincs.

Tisztogat az ellenzék Szekszárdon is

A megyei kormányhivatal nevezheti ki Nagykanizsa alpolgármesterét, miután a városban a balliberális többségű közgyűlés harmadszorra sem választott helyettest Balogh László (Fidesz-KDNP) polgármesternek.

Egy város, két irány

A balliberális többség erőből politizál, és nem hajlandó az együttműködésre a fideszes polgármesterekkel Nagykanizsán és Szekszárdon.
40 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …