Keresés
Magyar Nemzet
2021. március 7., vasárnap, Tamás napja
HÍR TV – CIVIL KÖRA magyarok bizonyítják fegyelmezettségüket.

Címke: név

12 cikk 1/2 oldal

Balatoni gasztro

Mi mást kívánhatnánk, mint azt, hogy nyáron már a változatosabbnál változatosabb Balaton-parti éttermekben falatozhassunk?

Thunberg levédeti saját nevét

A hivatalos papírok aláírását ­követően Greta Thunberg több lesz egy svéd diáklány nevénél, ugyanis védjeggyé válik, amelyet nem írhat le mindenki azért, hogy az ismertséget kihasználva eladja a termékeit.

Magyarok adatai kerülhettek külföldi országokba

Adatvédelmi problémák sorát veti fel Hadházy Ákos közelmúltban lezárult aláírásgyűjtési akciója, amelynek célja az európai ügyészséghez való csatlakozás kikényszerítése volt.

Kaktuszné Cserepes Virág

Egyre több szülő igyekszik nemzetközi nevet adni gyerekének, ám másik oldalról az ősmagyar (vagy annak vélt) nevek is terjednek. Nem kell hát félteni sem az Erzsébeteket, sem a Lászlókat.

Harminckét nevem volt

A sokféle elnevezés árulkodik a történelemről, ideológiákról, valamint meggyökeresedett, szánkra szaladó régi-új formái a nemzedéki sajátosságainkról is.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …