Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: nógrádi györgy

27 cikk 1/3 oldal

Nógrádi György: A kelebiaihoz hasonló akciók várhatók

A biztonságpolitikai szakértő elmondta, a szerb hatóságok rendkívül korrektek voltak, hiszen a határnál gyülekező migránsokat elszállították, így az események nem vettek erőszakos fordulatot.

Pontokba szedve

Nógrádi Györgyöt magabiztos nyelv- és országismerete is kiemeli az „általános szakértők” táborából. Ahogyan az is, hogy ha kell, el tud fordulni a német média politikailag korrekt fősodrától.

Egyre leleményesebbek az embercsempészek

Nógrádi György szerint a határokon szolgálatot teljesítő vámosok, útlevelesek jelentős része sajnos a világon mindenhol megvesztegethető.

245 millió keresztényt üldöznek világszerte

Ma annak a valószínűsége, hogy Európába egy keresztény ellen merényletet követnek el kétszer nagyobb, mint ahogy Európában egy muzulmán ellen – mondta el Nógrádi György.

Nógrádi György: Migránsok voltak, vannak, lesznek

A bevándorlók számára továbbra is Németország az első számú célpont, ahol becslések szerint több mint félmillió olyan ember él, akinek semmilyen papírja nincs – mondta a biztonságpolitikai szakértő.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …