Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 31., szombat, Farkas napja
HÍR TV – TROLL:Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

Címke: női kézilabda-válogatott

13 cikk 1/2 oldal

Győrben játszanak Tokióért

Magyarország rendezi a női válogatottak olimpiai selejtezőtornáját jövő március 20. és 22. között. Három nap alatt három mérkőzést kell lejátszani az ötezer-ötszáz nézőt befogadó győri Audi Arénában.

Nyűg nekünk vagy ajándék?

Női kézilabda-válogatottunk a két évvel ezelőtti németországi vb-n a franciáktól elszenvedett vereséggel, a nyolcaddöntőben búcsúzott, ma pedig a Japánban ismét ugyanők lesznek a mieink utolsó ellenfelei.

Figyelmeztető rajt-cél vereség

A további sorsa szempontjából fontos Spanyolország elleni meccsen négy góllal kikapott a női kézilabda-válogatott a Japánban zajló világbajnokságon.

Felfelé ívelő pályán jó reményekkel

Korai mérleget vonni a 2016 óta hivatalban levő, a fiatalítást levezénylő Kim Rasmussen teljesítményéről, az ő bizonyítványát nagyban meghatározza a holnap kezdődő világbajnokságon való szereplés.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …