Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: okostelefon

14 cikk 1/2 oldal

Tartós akkumulátor kénből

A rendkívüli kapacitású lítium-kén telepeknek köszönhetően drasztikusan csökkenhet az elektromos autók és a hálózati energiatárolás ára.

Egyre többen vesznek csúcskategóriás mobiltelefont

Egyre többen vásárolnak csúcskategóriás mobiltelefont, és a fogyasztók egyre tudatosabban választanak készülékeket – írta a Világgazdaság pénteki számában vállalati közlésekre hivatkozva.

Törlés másként

Az internethasználók többsége már meg sem lepődik azon, hogy újabb adatvédelmi botrányba keveredett a Facebook. Lassan tényként kezeljük, hogy jó pénzért értékesíthető adatok vagyunk a kibertérben.

Okostelefon-törvénnyel űzhetik el az Apple-t

Ha a képviselők megszavazzák az előterjesztést Oroszországban, többen attól tartanak, hogy globális óriások hagyhatják ott a hárommilliárd dolláros piacot.

Okostelefonon lehet majd dolgozatot írni

Az ország 3500 általános és középiskolájának valamennyi tantermébe vezeték nélküli internetet kötnek be, a munkával jövőre végezhetnek a szakemberek.

A Nagy Testvér figyel téged!

Az informatika robbanásszerű fejlődése olyan új kihívásokat teremt, amelyek már az emberi társadalom alapjait is érintik.

A telefon őrültjei és áldozatai

Soha az emberiség története során nem kerültünk olyan szoros, általános, tömeges, folyamatos és intenzív függésbe tárgytól, mint a harmadik évezredben az okostelefontól

Jönnek az összehajtható okostelefonok

A Samsung Electronics szeptemberben kezdi árusítani hajlítható okostelefonját, a Galaxy Foldot, egyelőre csak néhány piacon.

Az amputációk megelőzéséért jelent meg ingyenes telefonos alkalmazás

Egy új, ingyenes telefonos alkalmazás jelent meg, amelynek a célja, hogy a veszélyeztetett embereknek segítsenek elkerülni a cukorbetegség és a vénás keringési betegségek okozta szövödmények miatti esetleges végtag-amputációt – írta a Magyar Hírlap kedden.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …