Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja
HÍR TV – CsörteEurópa rosszabbul teljesít, mint 30 éve.

Címke: okostelefon

20 cikk 1/2 oldal

Viszonylag lassan emelkedik a fertőzöttek száma Németországban

A németek többsége hajlandó úgynevezett kapcsolatkövető okostelefon-alkalmazással (contact tracking app) is küzdeni a koronavírus-járvány ellen egy pénteken ismertetett felmérés szerint. Ugyancsak pénteki adatok szerint az igazolt fertőzöttek száma továbbra is viszonylag lassan emelkedik, de még mindig több embernél mutatják ki a kórokozót, mint amennyien átesnek a fertőzésen.

Új lendületet kapott az online csekkbefizetés (X)

Az online megoldástól való ódzkodás oka sok esetben a megszokás, a személyes ügyintézéshez való ragaszkodás. Az okoseszközök hiánya is az okok közé sorolható.

Tartós akkumulátor kénből

A rendkívüli kapacitású lítium-kén telepeknek köszönhetően drasztikusan csökkenhet az elektromos autók és a hálózati energiatárolás ára.

Egyre többen vesznek csúcskategóriás mobiltelefont

Egyre többen vásárolnak csúcskategóriás mobiltelefont, és a fogyasztók egyre tudatosabban választanak készülékeket – írta a Világgazdaság pénteki számában vállalati közlésekre hivatkozva.

Törlés másként

Az internethasználók többsége már meg sem lepődik azon, hogy újabb adatvédelmi botrányba keveredett a Facebook. Lassan tényként kezeljük, hogy jó pénzért értékesíthető adatok vagyunk a kibertérben.

Okostelefon-törvénnyel űzhetik el az Apple-t

Ha a képviselők megszavazzák az előterjesztést Oroszországban, többen attól tartanak, hogy globális óriások hagyhatják ott a hárommilliárd dolláros piacot.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …