Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 14., hétfő, Helén napja

Címke: okostelefon

10 cikk 1/1 oldal

Okostelefonon lehet majd dolgozatot írni

Az ország 3500 általános és középiskolájának valamennyi tantermébe vezeték nélküli internetet kötnek be, a munkával jövőre végezhetnek a szakemberek.

A Nagy Testvér figyel téged!

Az informatika robbanásszerű fejlődése olyan új kihívásokat teremt, amelyek már az emberi társadalom alapjait is érintik.

A telefon őrültjei és áldozatai

Soha az emberiség története során nem kerültünk olyan szoros, általános, tömeges, folyamatos és intenzív függésbe tárgytól, mint a harmadik évezredben az okostelefontól

Jönnek az összehajtható okostelefonok

A Samsung Electronics szeptemberben kezdi árusítani hajlítható okostelefonját, a Galaxy Foldot, egyelőre csak néhány piacon.

Az amputációk megelőzéséért jelent meg ingyenes telefonos alkalmazás

Egy új, ingyenes telefonos alkalmazás jelent meg, amelynek a célja, hogy a veszélyeztetett embereknek segítsenek elkerülni a cukorbetegség és a vénás keringési betegségek okozta szövödmények miatti esetleges végtag-amputációt – írta a Magyar Hírlap kedden.

Minden sofőrnek döntenie kell: mobilozik vagy vezet

Kampányt indít a vezetés közbeni mobilhasználat visszaszorításáért az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága és az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Telefonozik vagy vezet?

A telefonozás kábítószer-hatású is lehet, és sokszor a felnőttek sincsenek azzal tisztában, hogy mikor illik, és mikor nem.

A Huawei pert indított az Egyesült Államok ellen

Pert indított az Egyesült Államok szövetségi kormánya ellen a Huawei kínai távközlési vállalat, mert a cég szerint Washington alkotmányellenesen korlátozza üzleti tevékenységét – tudatta a vállalat csütörtökön.

Okostelefont érhetnek a pénzügyi ismeretek

A pénzügyi tudatosság áll a ma induló, szórakoztató és informatív, diákoknak szóló háromfordulós vetélkedő középpontjában – mondta az államtitkár.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …