Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja

Címke: önkormányzati választások

53 cikk 1/6 oldal

Nézőpont: Nincs főpolgármester-váltó hangulat Budapesten

A felmérés adatai azt mutatják, hogy fideszesek teljes vállszélességgel a Budapestet 9 éve vezető politikus mellett állnak, de a baloldali ellenzékiek csaknem negyede is elégedett Tarlós munkájával. 

Jogkövetés helyett tüntettek

Az ellenzéki pártok képviselői a hozzájuk kapcsolódó gyanús adatkezelési esetek feltárása és a törvények maximális betartása helyett pénteken tüntetést szervezetek a Práter utcában.

Nyilvántartásba vették a jelölteket

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint a testületeknek az utolsó órákban még több mint kétezer döntést kellett meghozniuk, illetve rögzíteniük az informatikai rendszerben.

Marionett az álomfalu üléstermében

Az ellenzéki összefogás azt jelenti: már kevésbé marakodnak a koncon az ellenzéki pártok az önkormányzati választás előtt, hogy sikeresebben verjék át a választókat, mint az országgyűlési voksolás idején.

Karácsony Gergely magányos kampánya

Kálmán Olga az előválasztás óta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, amit nemrég egészségügyi okokkal magyarázott, a jelek szerint ez megakadályozza őt a Karácsony melletti korteskedésben is.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.