Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 15., péntek, Albert, Lipót napja

Címke: önkormányzati választások

70 cikk 1/7 oldal

Megalakult a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés

A 25 tagú testületbe az önkormányzati választás megyei listájára leadott szavazatok alapján a Fidesz-KDNP 18, a Jobbik és a Momentum pártszövetsége 3, az MSZP 2, a DK egy tagot delegálhat.

Plusz-mínusz: A Borkai-hatás valószínüleg végigsöpört az egész országon

A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában egy klasszikus újságírói vitát láthatnak arról, hogy a sajtónak mennyiben fáj, mennyiben érintett a politikacsinálás szerepében az önkormányzati választások tükrében. A műsor vendégei, Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa.

Orbán Viktor értékel a frakcióülésen

A kormánypártok országgyűlési frakciói ma este Orbán Viktor miniszterelnök politikai helyzetelemzését hallgatják meg, holnap a jelen lévő képviselők szekcióüléseken vesznek részt.

Este hét órakor bezártak a szavazókörök

Véget ért a 2019-es önkormányzati választás. Természetesen, aki 7 óra előtt érkezett, csak esetleg nem került sorra, még leadhatja a voksát.

A felmérések szerint meggyőző Tarlós előnye

Négy kutatóintézet szerint is Tarlós István vezet a főpolgármester-jelöltek közül, derült ki a Mit mutatnak a közvélemény-kutatások a 2019-es önkormányzati választások előtt című csütörtöki konferencián.
70 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …