Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 4., szombat, Izidor napja
HÍR TV - Publi Café:Áriázásba kezdtek a liberálisok

Címke: privatizáció

9 cikk 1/1 oldal

Gazdálkodj okosan!

A balliberális politikusok egyik kedvenc mondata, miszerint az állam rossz gazda. Nem az állam a rossz gazda, hanem azok a politikusok, akiket 2010-ben sikerült az ellenzék padsoraiba küldeni.

Fidesz: Elképesztő Gyurcsányék álszentsége

Az DK beszél szakadékokról, amelynek vezetője az a Gyurcsány Ferenc, egy privatizációból meggazdagodott milliárdos, aki kormányzása alatt milliókat taszított szegénységbe.

A tőke bűvöletében

A Kádár-rendszer hosszú nyugalmáért benyújtotta a valóság a számlát, a hagyományos államszerep összeroncsolódott a nyolcvanas évek végére, és az agonizáló nagyvállalatok számára sem volt gyógyír.

Földreformot és nagyszabású privatizációt tervez az ukrán elnök

Az ukrán elnök utasította hétfőn a kormányt, hogy október elejére dolgozza ki és terjesszen elő törvényjavaslatot a földreformról, valamint készítse elő az állami vállalatok széles körű privatizálását a jövő év áprilisára.

Szégyen a fővárosi reptér állapota

Ahhoz, hogy Közép-Európa vezető turisztikai térsége legyünk 2030-ra, bőven van még feladatunk — jelentette ki a Magyar Nemzetnek a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója Guller Zoltán.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …