Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: republikánusok

16 cikk 1/2 oldal

Nincs riválisa Trumpnak a médiatérben

A novemberi elnökválasztásig még sok minden történhet, a kampány kimenetelét pedig nagyban befolyásolhatja, hogy végül ki lesz a demokraták elnökjelöltje.

Trump hivatalban marad – Elbukott az impeachment

Az amerikai szenátusban szerda este felmentették az amerikai elnököt az ellene folytatott alkotmányos felelősségre vonási eljárás keretében felhozott két vádpont alól.

Iowában dördül el a startpisztoly

Mint négyévente mindig, idén is a középnyugati Iowában debütál, a jövő héten pedig az új-angliai New Hampshire-ben folytatódik az amerikai elnökválasztási év.

A demokraták győztek a kongresszusi választáson

Nagy győzelmet arattak az amerikai demokraták kedden a virginiai kongresszusi választáson, és várhatóan Kentucky állam új kormányzója is demokrata politikus lesz. Mississippi államban ugyanakkor republikánus győzelmet jeleznek a kormányzóválasztás első eredményei.

Kérdőjelek övezik a kiszivárogtatást

Amerikai republikánus politikusok tudni akarják a Donald Trump elnök, illetve ukrán kollégája, Volodimir Zelenszkij telefonbeszélgetését kiszivárogtató nevét.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …