Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: szakképzés

91 cikk 1/10 oldal

Saját készítésű kreatív eszközökkel segítik a védekezést

A járvány lassítása érdekében a szakképző intézmények oktatói, tanulói saját készítésű eszközökkel segítik a koronavírus terjedése elleni védekezést – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

Szájmaszk készül a szakmai gyakorlaton

A szakképzési centrumok villámgyorsan átálltak a szájmaszkok varrására, de a járvány lassítása érdekében összefogtak a nyugdíjas dolgozók támogatásáért is.

Nincs szünet, csak az oktatás módja változott meg

Hétfő óta tantermen kívüli, digitális munkarendben kell megszervezni az oktatást, azaz a tanulók nem látogathatják a köznevelési intézményeket, minden tanórát virtuálisan kell megtartani.

Rohamtempóban digitalizálódnak az iskolák

Mélyvízbe dobta a pedagógusokat a koronavírus-járvány. Több ezer iskolának kellett pillanatok alatt átállnia digitális üzemmódba, hogy a krízishelyzetben is folytatódni tudjon a tanév.
91 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …