Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: szaúd-arábia

90 cikk 1/9 oldal

Rijád is partner a migráció és a terror ellen

Magyarországnak az az érdeke, hogy a feszültségek minél inkább enyhüljenek a Közel-Keleten – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap Budapesten.

Helyzetbe hozták Szaúd-Arábia hölgyeit

A hagyományosan a bajnok és a kupagyőztes mérkőzését négyes döntővé duzzasztották, nyárról áttették a télbe, és ami a legmeghökkentőbb, elvitték Szaúd-Arábiába.

Halálra ítélték Hasogdzsi gyilkosait

A tárgyalások zárt ajtók mögött zajlottak, és a döntést is a nyilvánosság kizárásával, viszont a Hasogdzsi család, valamint több külföldi diplomata jelenlétében hozták meg.

Túl mélyek a repedések az iszlám világban

Az iszlám országok vezetőinek négynapos találkozójára néhányan már kereken nemet mondtak: Szaúd-Arábia, Egyiptom, az Egyesült Arab Emirátusok, majd végül Pakisztán is világossá tette, hogy távol marad.

Hölgyeké az elsőbbség!

Szaúd-Arábia a minap törölte el azt a törvényt, hogy a nőknek és családosoknak, valamint az egyedülálló férfiaknak külön ajtót kell használniuk a vendéglátóhelyeken.
90 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …