Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 2., csütörtök, Ottó napja
HÍR TV – Csörte:Társadalmi kísérlet, ami Amerikában történik.

Címke: Szép-kártya

20 cikk 1/2 oldal

Rekordnépszerű lett a Szép-kártya

Óriási eredményt produkált tavaly a belföldi turizmus motorját jelentő Széchenyi-pihenőkártya, amely széleskörű felhasználhatósága és a kedvezményes adózása miatt a legnépszerűbb béren kívüli juttatás.

Új juttatásokkal kedveskedik a munkaadó

Enyhén csökken idén a béren kívüli juttatások keretösszege: egy munkavállaló átlagosan bruttó 370 ezer forint, vagyis nettó 270 ezer forint értékben kap keresete mellé jövedelemkiegészítő juttatást 2020-ban.

A turizmus az európai élvonalba emelte hazánkat

A tavalyi rekordévet követően úgy tűnik, idén ismét megdőlnek a vendégforgalmi adatok, a nemzetközi kínálatban eddig soha nem tapasztalt népszerűségünk pedig további fejlődési irányt szab a stratégiai ágazatnak.

„Folytatni fogjuk az országépítő munkát”

A magyaroknak a turizmus a hazaszeretet kifejezésének egyik formája – jelentette ki Orbán Viktor tegnap a Várkert Bazárban, a Magyar Turisztikai Ügynökség rendezésében tartott turizmus konferencián.

Augusztusban tetőzött a magyarországi turizmus

A legerősebb hónap volt a nyári turizmusban az augusztus – a piaci szereplők által korábban már jelzett tendenciát pénteken a Központi Statisztikai Hivatal jelentése is alátámasztotta.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …