Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Háttérkép:Az EU elvei és a valóság

Címke: szövetség

30 cikk 1/3 oldal

Partra vetett úszók

A határozat értelmében a világméretű koronavírus-járványra és a magyar válogatott úszók közötti magas esetszámra való tekintettel az elnökség április 15-éig felfüggeszti a keretedzéseket.

Amit Karácsony megtehet, nem teheti meg a kormány

Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője reményét fejezte ki, hogy a kibővített hatáskör nem az ellenzéki főpolgármester hatalmi törekvéseit és PR-tevékenységét fogja szolgálni.

Minden válogatott kajakos negatív

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség munkájukat otthonról végző dolgozóinak legfontosabb feladata a külföldön edzőtáborozó versenyzők hazatérésének megszervezése volt. Folyamatosan zajlanak további koronavírus-tesztek is.

Üvegvisszaváltók reneszánsza

Orbán Viktor kormányfő múlt vasárnapi évértékelőjén a klímavédelmi akcióterv részeként bejelentette: visszaválthatóvá teszik az üveg- és műanyag palackokat, valamint a fémdobozokat.

Létrejött a tűz és a víz szövetsége

Egy potenciálisan kormányképes baloldali ellenzék nyomai kevésbé lelhetők fel. A reális alternatíva ma csak a visszarendeződés és a káosz.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …