Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: tóth bertalan

51 cikk 1/6 oldal

Kizárják Lackner Csabát, de megtartja mandátumát

Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármester a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott: a párt korábban megegyezett Lacknerrel, hogy a határidőig beadja párttagságáról való lemondását.

Az MSZP elnöke kezdeményezte Lackner Csaba kizárását

A kispesti képviselő korábban – miután olyan felvételek szivárogtak ki, amelyeken közpénzek ellopásáról, önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszél – felfüggesztette párttagságát.

Gyurcsány: Erőszakot szül a gyurcsányozás

A volt miniszterelnök a korrupció elleni fellépésre buzdította pártja friss önkormányzati politikusait, amire a Fidesz úgy reagált, hogy éppen Gyurcsány vezette minden idők legkorruptabb kormányát.

A szabadság biciklije

A diadalittas ellenzék változatlan vehemenciával ünnepli magát. Szombaton maga Gyurcsány Ferenc habzóborász hirdetett igét hívei előtt, de a Népszava sem akart kimaradni a kabarématinéból.

Gyurcsány kezére játszanak

Molnár Gyulának és Tóth Bertalannak, az MSZP akkori elnökének, illetve frakcióvezetőjének címzett levelében bírálta a szocialisták vezetését Csizmár Gábor, a párt egykori munkaügyi minisztere.

„Generációjának példaképe”

Nagy Blanka nagy napjai ezek. A tavaly decemberben az ismeretlenségből reflektorfénybe lépett kiskunhalasi leányzó páratlan karrierjének vagyunk tanúi.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …