Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 17., szerda, Endre, Elek napja

Címke: tóth bertalan

104 cikk 1/11 oldal

Újabb fegyelmi vizsgálat várhat Szanyira

Az MSZP alelnöke szerint a szocialisták jelenlegi vezetése a „még elérhető egy-két önkormányzati pozíció bezsákolására, illetve a még meglévő maradék pártvagyonra koncentrál”.

Csak megrovás járt Szanyinak

Az MSZP tagja maradt Szanyi Tibor, akit csupán megrovásban részesített a párt etikai bizottsága, amiért korábban élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte közösségét.

Lassan kocsmai szintre süllyed az ellenzék

A korábbi évekből újrahasznosított beszéd, komédiába illő javaslatok – ezek jellemzik most az ellenzéknek a 2020-as központi költségvetés országgyűlési vitájában nyújtott teljesítményét.

Méltatlanok

Ha valahol tapasztalhatunk demokratikus deficitet, az éppen az Országgyűlés, ahol az ellenzéki pártok évek óta nem folytatnak érdemi munkát, sőt olykor erőszakkal próbálják akadályozni a törvényhozást.

Kényszerházasság felé tartanak a szocialisták

Az Európai Parlamentben már egyesült a DK és az MSZP — állítja újabb levelében Szanyi Tibor. Sajtóhírek szerint mindeközben itthon is felgyorsultak a két párt összeolvadásáról szóló tárgyalások.

„Tibor kivégezte magát”

Az MSZP elnöksége elengedte a pártot keményen bíráló Szanyi Tibor kezét, és a távozására számítanak — értesült a Magyar Nemzet.

MSZP-s szakítópróba

Radikális baloldali mozgalmat indít, egyúttal bejelentkezett az MSZP elnökének Szanyi Tibor, miután elveszítette brüsszeli mandátumát. A politikus nyílt levélben élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte pártját, amely nem alkalmas az országgyűlési képviseletre. Az MSZP hallgatásba burkolózott.

Sajátjainak harangozott

Miközben szocialistáink tótumfaktumai pártjuk sorvadásán jajveszékelnek, választmányuk szombaton kétharmados többséggel úgy határozott: Ujhelyi István legyen a felekezet brüsszeli képviselője.
104 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.