Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: tóth bertalan

110 cikk 1/11 oldal

Gyurcsány kezére játszanak

Molnár Gyulának és Tóth Bertalannak, az MSZP akkori elnökének, illetve frakcióvezetőjének címzett levelében bírálta a szocialisták vezetését Csizmár Gábor, a párt egykori munkaügyi minisztere.

„Generációjának példaképe”

Nagy Blanka nagy napjai ezek. A tavaly decemberben az ismeretlenségből reflektorfénybe lépett kiskunhalasi leányzó páratlan karrierjének vagyunk tanúi.

Az önfelszámolás útjára lépett az MSZP

Kilépett az MSZP-ből Érsek Zsolt, a párt megyei, illetve Hatvan térségének választókerületi elnöke, miután nem engedték neki, hogy szocialista színekben induljon Hatvan polgármesteri székéért.

Zöldzászlót bont a héten Szanyi Tibor mozgalma

Igen néven a hét végén indul útjára Szanyi Tibor új mozgalma, amit a politikus „a globális életben maradás egyik magyarországi ágaként” jellemzett, és amely állítása szerint nem kíván párttá válni.

Tóbiás nem ügyelt a látszatra

A jövőben aktívabb munkát vár az MSZP Tóbiás Józseftől – ezzel magyarázták a párt elnökségében, miért csak most kifogásolják, hogy képviselőjük a Teneriféről jár be a parlamentbe, noha ez jó ideje köztudott volt.

Szanyi Tibort visszahívták alelnöki tisztségéből

Az MSZP etikai és fegyelmi ügyek tanácsa első körben csupán megrovásban részesítette a politikust, aki korábban nyílt levélben korruptnak, a koncon marakodó, degenerálódó belterjes klubnak nevezte pártját.

Újabb fegyelmi vizsgálat várhat Szanyira

Az MSZP alelnöke szerint a szocialisták jelenlegi vezetése a „még elérhető egy-két önkormányzati pozíció bezsákolására, illetve a még meglévő maradék pártvagyonra koncentrál”.

Csak megrovás járt Szanyinak

Az MSZP tagja maradt Szanyi Tibor, akit csupán megrovásban részesített a párt etikai bizottsága, amiért korábban élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte közösségét.

Lassan kocsmai szintre süllyed az ellenzék

A korábbi évekből újrahasznosított beszéd, komédiába illő javaslatok – ezek jellemzik most az ellenzéknek a 2020-as központi költségvetés országgyűlési vitájában nyújtott teljesítményét.

Méltatlanok

Ha valahol tapasztalhatunk demokratikus deficitet, az éppen az Országgyűlés, ahol az ellenzéki pártok évek óta nem folytatnak érdemi munkát, sőt olykor erőszakkal próbálják akadályozni a törvényhozást.
110 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.