Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 16., hétfő, Etelka, Aletta napja

Címke: tüntetések

97 cikk 1/10 oldal

Szudánban eltörlik a múltat

Szudánban az átmeneti kormányzat csütörtök este elfogadta az áprilisban megbuktatott Omar el-Besír elnök rezsimjének lebontásáról szóló törvényt, eleget téve az országos tiltakozómozgalom követeléseinek – jelentette a szudáni televízió.

Csaknem száz ember maradt a műszaki egyetem kampuszán Hongkongban

Csaknem száz ember maradt továbbra is a Hongkongi Műszaki Egyetem kampuszán, ahol immár két napja tart a rendőrök és a tüntetők között kialakult patthelyzet – számolt be kedden internetes oldalán a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

Ismét ezrek tüntettek a chilei fővárosban

Ismét ezrek gyűltek össze helyi idő szerint még hétfőn a chilei főváros egyik kiemelt pontján, hogy megemlékezzenek a kormányellenes tüntetések kezdetének első hónapjáról.

Kitartó sárga mellényesek

Az elmúlt hétvégén a Párizs déli részén található Place d’Italie téren feketébe öltözött, arcukat eltakaró tüntetők csoportja feldúlta az HSBC pénzintézet egyik fiókját.
97 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …