Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 28., hétfő, Vencel napja
HÍR TV – BAYER SHOW:A baloldalon semminek nincs következménye

Címke: újság

9 cikk 1/1 oldal

Korlátozza a hírlapterjesztést a posta

A veszélyhelyzeti működés komoly terhet ró a Magyar Postára, ezért az ország több pontján ezért kényszerülnek arra, hogy a szombati lapszámokat csak a következő munkanapon kézbesítsék.

Eltűnnek az újságok több postáról

Modernizálni és racionalizálni kívánja szolgáltatásait és termékeit a Magyar Posta Zrt., így a hírlapárusításból származó veszteséget is megszüntetné, illetve minimalizálná.

A mettőr és az idő

Nem hoz zavarba egy tipométer vagy az a szakszó, hogy einfach lénia, és tudom, milyen íze van az első nagyfröccsnek a slussz után tíz óra tájban a rég eltűnt Athenaeum környékén.

Példányszámok és valótlanságok

Itt az ideje a balliberális médiamunkások tényekkel történő szembesítésének, az általuk ellenségnek kikiáltott kiadók és szerkesztőségek aktuális példányszámaival kapcsolatban.

Örökös olvasónk

Azért az nem mindennapos, ha valaki egész életén át hű marad egy újsághoz, ráadásul a hatvan éven át hiánytalanul megvásárolt példányokat gondosan megőrzi.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …