időjárás 9°C Máté, Mirella 2021. September 21.
logo

találatok a(z) #Vágó István hashtagre (42)

Nácimosdatás az ATV-ben

Tóth Pétert, a szegedi Jobbik legélesebb kését sikerült az össz­ellenzéknek kihúznia a fiókból, amiért feltétlenül jár a taps, a bonbon, a pezsgő és az üdvözlőkártya.

Kínai bringa

Amióta a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába került, tovább bővült a szakértelme Vágó István nyugalmazott tévébölcsnek, immár virológus szakértőként is nyilatkozik.

Freud besegített

„Az, amit én tudok, amit én képviselek, amit én nyújtani tudok, arra ennek az országnak szüksége van” – mondta Dobrev Klára, a DK kormányfőjelöltje.

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja

2021. január 16.: „A DK online petíciót indított azért, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon... ” – 2021. április 13.: „[…] miért azt mondjátok, hogy oltásellenes? Ha azt mondjátok, hogy keletivakcina-ellenes, ez már legalább egy

Halk szavú, empatikus

A DK miniszterelnök-jelöltje arról adott hírt, hogy elindította TeamDobrev nevű csapatát, s mindenki segítségére számít a kampányában.

Dobrev ante portas!

Egy izgalmas vasárnapi eseményre hívja fel a figyelmet a DK: anyák napján maga Dobrev Klára száll le közénk. Örvendezzetek!

1/5 oldal