idezojelek

Sebestyén Balázst is elérte a végzete

Vágó István nevével fémjelzett társaság célkeresztjébe került.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A népszerű műsorvezetőnek nem kellett sokáig várnia, hogy elérje őt a baloldal haragja. Az utóbbi időben számos olyan érzékeny kérdésben foglalt állást, ráadásul nem a baloldalnak tetsző álláspontot képviselve, ami kiverte a biztosítékot a modern, haladó gondolkodásúaknál. Először az idei finnországi műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitóünnepségén fellépő transznemű jégtáncos produkciója kapcsán szólalt meg, ami kiverte a biztosítékot a baloldalon. Majd a Seymour Hersh Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró nagy vihart kavart cikkéről mondott a baloldalon nem éppen elfogadott véleményt, amelyben a világhírű zsurnaliszta azt állította, hogy az Északi Áramlat gázvezetékeket az amerikaiak robbantották fel. Utoljára pedig az egész országot felkavaró esetről, a tizenöt éves diákkal szexelő pedagógiai asszisztens dermesztő történetéről fogalmazott meg meglehetősen sommás és kemény véleményt

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ráadásul a baloldal érzékeny pontjára tapintott akkor is, amikor a Trump elleni vádemeléssel kapcsolatban úgy fogalmazott a műsorában, hogy a demokratáknak a volt elnök elleni vádemeléssel nyilvánvalóan az a céljuk, hogy kivonják a forgalomból a volt elnököt. 

Ezek a megnyilvánulások vezettek oda, hogy a most napvilágra került információk szerint a Vágó István nevével is fémjelzett Szkeptikus Társaság által alapított Laposföld-díj jelöltjei közé bekerült Sebestyén Balázs is. Érdemes elolvasni az indoklást is, hogy miért esett rá a választás:

„A tényekre alapuló tájékoztatás és szórakoztatás helyett a szóbeszédekre és laikus saját fejtegetésekre épülő, de nagyon határozottan, nagy nyilvánosság előtt előadott álhírek és összeesküvés-elméletek terjesztéséért."

De a műsorvezető ezt veheti akár kitüntetésnek is, hiszen olyan illusztris társaságba került, mint Bagdy Emőke és Bogár László, akik szintén szúrták a Vágó-féle társaság szemét.

Annyit azonban érdemes megjegyezni, hogy a nagy szkeptikus szerepében tetszelgő Vágó István, a DK „szektában” és főnökében, Gyurcsány Ferencben vakon hisz.

Ennyit a híres baloldali következetességről és tisztánlátásról.

Borítókép: Sebestyén Balázs a Frizbi című műsorban (Fotó: Képernyőkép – YouTube – Frizbi )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!
 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.