Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

idezojelek

Tóth Gabi fricskát nyomott a fröcsögő baloldal orrára

Ezt nem teszik zsebre!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A népszerű énekesnő csütörtök este a Zoltán utcai Scruton Közösségi Tér vendége volt. A tartalmas beszélgetés során számos kérdés felmerült a zenei karrierjével kapcsolatban, de kényes kérdések is terítékre kerültek, amelyekre Tóth Gabi kendőzetlenül és őszintén válaszolt. Többek közt elmesélte azt is, hogy minden őt ért támadás akkor kezdődött, amikor elvállalta, hogy felénekli a Pozsonyi csata című ismeretterjesztő film főcímdalát, majd, amikor felkérték önkéntes hírnöknek, minden volt a rosszakarók szemében, csak Tóth Gabi nem. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számtalanszor bebizonyosodott a magukat befogadónak és elfogadónak tartó liberálisokról, hogy csak addig elfogadók, amíg valaki úgy táncol, ahogy ők fütyülnek.

Emlékezzünk vissza, mit műveltek Lékai-Kis Ramónával, amikor az RTL Klubtól átszerződött a TV2-höz. A csinos színész-műsorvezető a döntését hiába próbálta indokolni az új szakmai kihívás lehetőségével, a liberális tolerancia bajnokai gyakorlatilag szétszedték a közösségi hálós platformjain, mondván, eladta magát a Fidesznek, ő is Orbán embere lett, a kormányzat szekértolójává vált.

Hasonlóan járt Földes László Hobo is, akit pedig azért támadtak a baloldaliak, mert leszerződött a Vidnyánszky-féle Nemzeti Színházhoz. 

Tóth Gabi is megkapta a magáét a baloldaliaktól, liberálisoktól, amikor vállalva vallásosságát és hitét a nemzetközi eucharisztikus kongresszus önkéntes hírnöke lett.

De az énekenő elmondta a Scruton Közösségi Tér vendégeként, hogy a negatív kritikákat mostanában már nem olvassa. Erről a következőképpen nyilatkozott, komoly fricskát nyomva ezzel a kritikusai orrára:

 „Nem tudom máshogy megvédeni a lelkemet. Legfőképp a gyermekem miatt kell, aki számít rám, nem lehetek idegroncs, hogy megint mit írtak rólam.” Majd hozzátette, hogy amikor korábban mint énekest bántották, az mélyen érintette, de már a jelzőkkel sem foglalkozik: „Kárpátok Madonnája, NER-énekesnő. Olyan alacsony szint, nem érek rá ezzel foglalkozni. (…)”.

Tehát, kedves haladó gondolkodású, liberális, módfelett PC fröcsögők, most megkaptátok a választ. 

Ennyi! Köszönjük, Gabi!

Borítókép: Tóth Gabi a Scruton Közösségi Tér vendégeként őszintén válaszolt a kérdésekre. (Fotó:Mandiner/Mátrai Dávid )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.