Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: vezércikk

7 cikk 1/1 oldal

Zivataros jelenünkből

Vajon milyen kulturális nyomot hagytunk ezekben az évtizedekben, hogyan reflektálunk korunk, a magunk problémáira? Húsz év múlva, ha visszatekintünk, mit fogunk gondolni korunk magyar kultúrájáról?

A Dal megszüli énekesét

Conchita Wurst győzelme a napnál is világosabban jelezte, hogy valójában miről szól az Euro­víziós Dalfesztivál: a balliberális értékek karneváljáról, egyfajta puha kulturális diktatúráról.

A bomlás virágai

Az ellenzék túl sokszínű és mohó ahhoz, hogy komolyabb feszültség nélkül együtt tudjanak településeket irányítani. A romlás virágai rövid időn belül szárba fognak szökkenni.

A lódító zöldítő

Az ellenzék legfőbb és mindenes jelöltje a Holdnak, pontosabban az ellenzéki szólamokra vevő fővárosi szavazóknak énekel, hátha pár szavazatot szerezhet.

Csalók és szemfényvesztők

Mennyire vehető komolyan az az ellenzék, amely senki által meg nem választott emberek szabályai szerint próbál alternatív választást játszani?

Összeomlás előtt

Az biztos, hogy megoldást találni a közlekedési bajainkra égetően szükségessé vált, talán a közösségi közlekedés fejlesztése, az autómegosztás, az okosjárművek némileg enyhíthetnek majd a problémákon.

Káosz Ferihegyen

A repülőtér, mint az ország kapuja, az egyik legfontosabb országimázs-teremtő vagy -romboló helyszín. Itt találkoznak először hazánkkal azok a turisták, akik nálunk töltik el az idejüket.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …