Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: Vidnyánszky Attila

24 cikk 1/3 oldal

Ledő Barnabás nyerte a IV. Nemzeti VERSeny döntőjét

A budapesti Ledő Barnabás nyerte meg a IV. Nemzeti VERSeny döntőjét, amelyet a hét végén rendeztek meg 25 versmondó részvételével a Nemzeti Színházban – tájékoztatták a szervezők vasárnap az MTI-t.

Felélesztik az amatőr színjátszás hagyományait

Az évad legfelemelőbb pillanatai egyikeként köszöntötte a vidéki amatőr színjátszás hagyományát újraélesztő V. Pajtaszínház programot Vidnyánszky Attila színházigazgató.

Januárban rendezik a Pajtaszínházi Szemlét

Ötödik éve folytatódik a vidéki amatőr társulatokat támogató Pajtaszínház program, a színjátszókörök 2020 januárjában a budapesti Nemzeti Színházban mutatkoznak be a Pajtaszínházi Szemlén – hangzott el a hétfői sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hol lesz majd lakóhelyünk?

A nagyvárosi miliőben felemésztődő, alapértékektől megfosztott társadalomra koncentrál a Nemzeti Színház Rocco és fivérei című produkciója.

Családbarát összművészeti programok a Bakáts Feszten

Színvonalas, család- és gyermekbarát összművészeti programokkal várja a közönséget augusztus 30-án és szeptember 1-jén a negyedik ferencvárosi Bakáts Feszt – mondta Ferencváros kultúráért felelős alpolgármestere szerdán az M1 aktuális csatornán.

Éljen a szerelem!

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház állandó kritikusi pergőtűzben dolgozó direktora ezúttal a Csárdáskirálynő Margit-szigeti színpadra állításával bizonyítja, hogy nincs alantas műfaj.

A legrosszabb forgatókönyv a POSZT megszűnése

Továbbra sem nyilatkozik a Magyar Színházi Társaság a hétfőn közzétett döntéséről, amely szerint kilép a Pécsi Országos Színházi Találkozót működtető cégből.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …