Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: Vidnyánszky Attila

85 cikk 1/9 oldal

Családbarát összművészeti programok a Bakáts Feszten

Színvonalas, család- és gyermekbarát összművészeti programokkal várja a közönséget augusztus 30-án és szeptember 1-jén a negyedik ferencvárosi Bakáts Feszt – mondta Ferencváros kultúráért felelős alpolgármestere szerdán az M1 aktuális csatornán.

Éljen a szerelem!

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház állandó kritikusi pergőtűzben dolgozó direktora ezúttal a Csárdáskirálynő Margit-szigeti színpadra állításával bizonyítja, hogy nincs alantas műfaj.

A legrosszabb forgatókönyv a POSZT megszűnése

Továbbra sem nyilatkozik a Magyar Színházi Társaság a hétfőn közzétett döntéséről, amely szerint kilép a Pécsi Országos Színházi Találkozót működtető cégből.

Esztergomban adják elő augusztusban a Csíksomlyói passiót

A Nemzeti Színház, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és az Esztergomi Várszínház együttműködésével augusztus 19-én a bazilika előtt, szabadtéri színpadon adják elő a Csíksomlyói passiót – jelentették be a társulatok vezetői hétfőn a Vármúzeumban tartott sajtótájékoztatón.

Elkezdődött a szabadtéri színházi évad

Gazdag programmal várják a közönséget az idén nyáron is a szabadtéri színházak, amelyek műsorán színházi bemutatók, táncprodukciók, koncertek és kiállítások szerepelnek.

Nagyszabású színpadtechnikai kiállítás nyílt Budapesten

Nagyszabású színpadtechnikai kiállítás nyílt szerdán Budapesten: a Magyar Színháztechnikai Szövetség Sceni-Tech 2019 elnevezésű rendezvényén 26 színpadgépészeti, színpadvilágítási, hangtechnikai és vizuáltechnikai szakcég mutatja be a színházakban folyó művészi és műszaki munkát segítő legújabb termékeit a budapesti Tüskecsarnokban.
85 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.