Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 10., péntek, Zsolt napja
HÍR TV - Credo:Soha nem tanulunk a történelemből

Címke: vizes vb

74 cikk 1/8 oldal

Döntöttek Kenderesi Tamásról Dél-Koreában

Pénzbüntetés fejében kiengedik Dél-Koreából a szexuális zaklatással megvádolt olimpiai bronzérmes úszót, aki Sós Csaba szövetségi kapitány elmondása szerint csütörtökön érkezhet haza.

Hosszú keretbe foglalta a vb-t

Egyszer minden véget ér, így ez a maratoni hosszúságú, 17 napos vizes világbajnokság is itt, Kvangdzsuban, a pokoli párás hőségben.

Nem estek a pad alá

Mikor Virth Balázst 2015-ben Kapás Boglárka megkereste, hogy vele szeretne dolgozni, új, dicsőséges korszak kezdődött a pályafutásában. Amit itt, Kvangdzsuban világbajnoki aranyérem koronázott meg.

Ez történt az úszó-világbajnokság utolsó napján

Hosszú Katinka a legjobb, Jakabos Zsuzsanna a nyolcadik idővel, Bernek Péter pedig egy visszalépésnek köszönhetően jutott döntőbe 400 méter vegyesen a kvangdzsui úszó-világbajnokság utolsó napján, vasárnap.

Milák elfáradt, Hosszú elengedte

Nem kell mindig kaviár, mondta Thomas Lieven (alias Siegfried Rauch) a 42 évvel ezelőtti, nagy sikerű NSZK-s tévéfilm-sorozatban, és milyen igaza volt. Szombatra inkább csak zsíros kenyér jutott nekünk Kvangdzsuban, a világbajnoki úszóversenyek utolsó előtti napján, pedig Milák Kristóftól határozottan, Hosszú Katinkától titkon érmet reméltünk, csakhogy a realitás erősebb a vágyaknál. Egyiküknek sem lehet semmit sem a szemére vetni, mert már hoztak egy-egy aranyat itt Dél-Koreában a hazának.
74 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …