Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 14., kedd, Örs, Stella napja
HÍR TV – Sajtóklub:A magyar balodal egy Hungarikum.

Címke: zsidók

15 cikk 1/2 oldal

Új tárlatrész nyílt a szeredi Holokauszt Múzeumban

Megnyitották a szeredi (Sered) Holokauszt Múzeum állandó kiállításának új, befejező részét, amely a 2. barakk nevet viseli – tájékoztatta az MTI-t a nyugat-szlovákiai városban lévő intézmény szerdán.

Az utolsó egyiptomi zsidók

Hároméves munka után nemrégiben átadták a felújított alexandriai zsinagógát. Mivel Egyiptomban mára alig maradtak zsidók, az újjávarázsolt épület inkább turisztikai látványosság, mint templom.

Nácikra szavazó zsidók

Aki figyelemmel kísérte az idei önkormányzati választást, az tapasztalhatta, hogy viták és konfliktusok kísérték az ellenzéki oldal összefogásának azt a kérdését, hogy szabad-e a Jobbikkal is közösködni.

Háborús tett Jeruzsálem békéjéért

Aki átlép egy tragédián, hogy béke legyen, az teljes meghasonlást követően közössége páriája lesz, nem békehozó.

Rendet és nemzeti hadsereget vár az ország

Növekszik az országban a rend és a konszolidált viszonyok megteremtése iránti igény. Általános visszatetszést kelt a gomba módra szaporodó pártok viaskodása.

Minden sarok veszélyes

Szaporodnak a zsidók elleni támadások, a német politikusok sajnálkoznak, ám a helyzet tovább romlik – így áll Németország az antiszemitizmussal az elmúlt néhány évben.

Láger a határon

A nyugat-magyarországi táborokat annak ellenére nem ismerjük, hogy olyan ismert írókat gyilkoltak meg bennük, mint az addig „védett” századokban szolgáló Szerb Antal, Halász Gábor vagy Sárközi György.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …